Napsat recenzi

KOS -Kardaméra ---DĚS BRAMBORÁRNA

Recenze hotelu No Name 3+ (Řecko - Kardamena)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 255x
Recenze se líbila: 278 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • když není  povinná výbava  na dovču  prodlužka  je to   bojovka když není povinná výbava na dovču prodlužka je to bojovka
  • opatrně  velmi  varchlaté opatrně velmi varchlaté
  • pokoj jak klicka  nevadi , ale vykopávat a zakopávat dveře  ještě ted  mě  bolí nohá pokoj jak klicka nevadi , ale vykopávat a zakopávat dveře ještě ted mě bolí nohá
  • kultura  stolování kultura stolování
  • autíček není nikdy,dřepsnout není  kam ale   parkovat se mušššíííí autíček není nikdy,dřepsnout není kam ale parkovat se mušššíííí
  • hrnečku  vař hrnečku vař

Těšila jsem se na KOS nikdy jsem tam nebyla ubytování neřeším jde mě o poznávání.Ale o tento zážitek je třeba se podělit.

Bramborárna jinak se nedá napsat ubytování NO NAME 3+ Kardaména

Nechápu CK jam může nasmlouvat něco tak hrozného pak se hold říká ČECHÁČEK -CHUDÁČEK.

Už první akce začala v autobuse slečna delegátka nás vítala na Korfu na mírné šťouchnutí že jsme na Kosu , vítězně zvolala ostrov jako ostrov.

No jasně holinky ,hodinky- Amerika, Afrika.

Vůbec byla s ní sranda na jakýkoliv dotaz ,odpověď CO CHCETE JSTE LAST MINUTE…to je asi nějaká nemoc nebo co  ať byl dotaz tak či jinak a že jich bylo nevěděla vůbec nic ./chcíí pracovat v CK/

Důvěrně jsme panu domácímu říkali Likvidátor / PAT +MAT jsou mega šikulové/ pokoje mimi klece, kde nic nesedělo jak mělo.Lednice řvala , třásla se chvílemi vypadala že vyskočí z kuchyňské mimi linečky ,že je zájezd s vlastní stravou a k dispozici byl jeden talíř pro dva,hrnec v kterém bych se bála ohřát vodu aby se nerozpadl.. Konvice byla jedna a byla putovní./ zásuvka jinde šňůra krátká docela hororové /

Balkon na ten by bylo třeba semafor .Nelepši byli ovšem dveře zašupovačky dřevěné nabobtnalé takže zavírat,otvírat bylo třeba sílí Herkulovi.

Vchodové dveře to samé u všech nás 5 postižených last minute pokojů zavírání kopnutím ,otvíraní kopnutím 100x za den kopanec sem tam ,tam sem za celých 1O dní jsem se nevyspala .

Likvidátor parkoval jedno auto v předu druhé v zadu idylka.. Paní která bydlela pomalu ve sklepě a pěkně si baštila u výfuku ..jooo té jsme nezáviděli.

Ovšem ostatní pokoje volné , neb kdykoli přijel CIZINEC tak s hrůzou zařval a odjel.

Jen naše last minute zůstává…no co by jsme chtěli že..

Okolí ubytování samé pole, kráva ,auta, motorky.

Beach jé jak honosné ,kus placu u cesty s plechem a paletou u vstupu .

Nejlepší lahůdka nakonec okénko z naší toalety směřovalo přímo na stůl na pidimini balkonek našich sousedů, takže vyměšování lidská to potřeba byla spojená s bojovkou a šmírováním kdy nebudou sousedi v bramborárně a modlením se aby jsme sra.. fialky.

Jinak Kardaména je svým způsobem pěkné městečko, pevnost, vykopávky ,i apuaček, vynikající jídlo super spojení na Kos i jinam a hlavně když nejste u Likvidátora príma dovča

Ubytování 

CK **** totálně zazdila Čechy... kdyby napsali že je to NO NAME + tak jim tam nikdo nejede...

Strava a stravování 

řecká kuchyně ok

Vybavení, služby a personál hotelu 

katasrofa je slabé slovo

Pláž a moře 

u hotelu děs jinak se dalo

Okolí hotelu 

krávy ,pole,skůtry,auta

Celkový dojem 

nemůžu dát - 10 škoda a ani pro tu mládež to není, prostě ano je tam mraky jiných ubytování.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Řecko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání