Napsat recenzi

Dovolená na Lesbosu

Recenze hotelu Paradise Studia *** (Řecko - Lesbos - Petra)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 293x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Ubytování odpovídá řeckému standardu, celkově vše v pořádku - úklid, pořádek atd. Personál ochotný a příjemný, snídaně sice pořád stejné, ale vyhovující. Pláž v Petře standardní, výhoda četné taverny u pláže, nevýhoda - chladnější voda, ne tak čistá jako jinde v Řecku...

Ubytování  průměrně (4/5)

Začátek sezóny = málo lidí v areálu, velmi klidné prostředí. Nevím jak v plné sezóně...

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Pouze snídaně v hotelu, ostatní v tavernách okolo - super...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

V pořádku

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Už jsme viděli lepší, ale není to zlé

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Typicky řecké, mírná nevýhoda - téměř vyschlé řečiště podél areálu občas trochu páchne

Celkový dojem  průměrně (4/5)

dobrý, ale jednou stačí.

Ostrov je zajímavý - ale člověk musí být mobilní - nejvyšší hory Vigla a Olympos - hezký výhled, Pláž Tsonia s růžovým pískem, útulným stínem tamaryšků a průzračnou vodou, Zkamenělý prales je skutečná lahůdka, ....

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Václav Novák: Studia Paradise - 12. 9. 2014 11:16

5.9.2014 jsem se vrátil z této lokality. Dovolenou jsem měl přes CK ********** a vybíral jsem dle jejich katalogu. Studia Paradise jsem vybral z toho důvodu, že tam byl bazen, studia měla balkony a na krásnou písečnou pláž je to přes místní komunikaci 70 metrů. Takže po příjezdu do Paradise mě bylo nabídnuto ubytování v přízemní místnosti s jedním okénkem a vstup byl přímo z chodníku, samozřejmě bez balkonu. Stísněnost kuchyňky hned vedle sprchy a WC nebudu popisovat. Takže jsem okamžitě vyslovil nesouhlas s tímto apartmánkem a asi po hodině se majitel PARADISE slitoval a přidělil mě přízemní, prostornější ubytování s balkonem, takže nakonec jsem byl takto spokojen, ale musel jsem si to tzv. vytrucovat. Dále jsem se byl podívat na tu pláž, která má být 70 metrů od studia. Po 70-ti metrech jsem tak skutečně možná dostal k hlavní silnici, pod kterou bylo moře, ale že bych tam viděl krásnou písečnou pláž, se mě nezdálo. Bylo to 2 metry pod silnici a moře končilo velkými balvany a na tu krásnou písečnou pláž jsem šel dalších 300 metrů. Nakonec jsem ale stejně chodil dalších 500 metrů, kde se pláž nacházela v takové zátoce u přístaviště, voda byla klidná, čistá a za lehátka a slunečníky se neplatilo, pouze se předpokládala nějaká konzumace u přilehlé taverny. Takže nakonec se vše vyřešilo a celkově jsem byl s průběhem dovolené velmi spokojen, protože se jedná o klidné letovisko, kde si milovníci koček přijdou na své. Jediné, co mě mrzí, že CK Travel 2002 uvádí ve svém katalogu, že na krásnou písečnou pláž je to jen 70 metrů přes místní komunikaci. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lesbos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání