Napsat recenzi

Lefkada - Vasiliki

Recenze hotelu Villa Aiolos Studia *** (Řecko - Lefkada - Vassiliki)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 329x
Recenze se líbila: 264 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Lefkada je nádherný ostrov překrásných pláží na západní straně ostrova. Autobusové spojení mezi Vasiliki - Nidri - hlavním městem Lefkada je zřídkakdy. Poslední autobus z hlavního města Lefkada je ve 14 hodin, pak už bohužel bus nejezdí. Taxi je hodně drahé. Jinak kdo má řidičský průkaz není problém půjčit si motorku nebo auto.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování v Aiolosu ve Vasiliki nic moc. Prostor pokoje je hodně malý, navíc na stropě jsou nabité hnědé desky, občas nějaká díra ve zdi. Pokoj působí jako kobka. Výhled z balkonu je z boku na moře, zepředu do rákosí. Na místě je dost komárů, ale na pokoji mají na balkoně sítě.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

My jsme měli bez stravy. Vařili jsme si na pokoji. Vybavení kuchyně dostačující. Několik talířů, hrnečků, hrnců, otvírák na konzervy, víno. Ceny potravin ve Vasiliki jsou dražší než u nás, nejlevnější supermarket je ve Vasiliki kousek od pekárny na rohu. Nejlevnější zmrzlina v NIdri - 1 Euro, ve Vasiliki všude 2 Eura.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Pravidelný úklid, výměna prádla, košů...l

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Moře na Lefkadě je všude nádherné, nejhezčí na západní straně, pláže Egremni, Kathisma Nádherná pláž Mios, kousek od Agios Nikitas ( pro mě nejhezčí pláž Lefkady). Pláž Porto Katsiki pro mě nic moc, hodně lidí. Ve Vasiliki pláž šutrová, na konci pláže ve Vasiliki Ponti je na pláží jemný stěrk, v moři je písek. Ve Vasiliki fouká denně docela silný vítr, je tam hodně surfařů, ale plavat v moři se dá bez problémů. Kousek od Vasiliki od centra jsou dvě krásné pláže - kamenité. Kousek od Vasiliki je pláž Agiofili, dostupná buď vodním taxi nebo pěšky, asi 50 minut od ubytování. Cesta na pláž je docela ve špatném stavu, hodně děr, ale dá se to.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Ve Vasiliki Ponti je pár obchodů i restaurací, ale jsou docela drahé. Ve Vasiliki se mi zdálo trochu levněji. Kousek od ubytování prodává domácí olivový olej, med, víno za přijatelné ceny. Na pláží se dá ležet na lehátku za koupi nějakého nápoje, není potřeba lehátka platit.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Lefkada má nejkrásnější pláže Recka ( byla jsem letos po jedenásté). Letovisko Vasiliki je malinké, pouze jedna táhnoucí se ulička kolem moře, a jedna nahoru k zastávce. Moc není kde ve Vasiliki jít. Letovisko je malebné, ale malinké. Přístav ve Vasiliki je stále ve výstavbě. Výlety pořádané z Vasiliki byly super - návštěva Kefalonie, Ithaky stojí za to. Pro mě osobně je letovisko Nidri mnohem hezčí než Vasiliki, je tam spousta obchodů, restaurací, spousta nabídek výletů. Letovisko Agios Nikitas je kouzelné, ale velmi malé. Ovšem pláž Milos kousek od Agios Nikitas opravdu stojí za to. Za návštěvu stojí i hlavní město Lefkas.

Klidně bych se na Lefkadu vrátila, ale určitě ne do Vasiliki, nejspíš bych volila letovisko Nidri.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání