Napsat recenzi

Vassiliki - Elena

Recenze hotelu Studia Elena (Řecko - Lefkada - Vassiliki)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 83x
Recenze se líbila: 276 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemná dovolená, ubytování dle nabídky. Pláž ve Vassiliki je ideální pro surfaře, ke koupání doporučuji navštívit jiné pláže na ostrově.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Udržované, čisté, odpovídající nabídce. Na terase neustále otravovali komáři. Možná by pomohl repelent. To bylo asi jediné nepříjemné překvapení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Vybavení studií je opravdu základní a prakticky chybí jakákoli pracovní deska pro případné vaření. Studia byla každý den uklizena a vyneseny odpadky. Během pobytu nám byly dvakrát vyměněny ručníky a jednou povlečení. Paní domácí anglicky neumí, ale je velice přátelská a ochotná.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž ve Vassiliki je především pro surfaře. Vřele doporučuji zapůjčení auta nebo skůtru, abyste se mohli dopravit i na jiné pláže ostrova, kterých je na Lefkadě bezpočet a zvláště na západním pobřeží jsou krásné. Z Vassiliki jezdí lodní taxi na hezkou pláž Agiofylli, která bývá později dost zalidněná (3 eura jedna cesta/ osoba). Pět hvězdiček dávám za ostatní pláže ostrova, pláž ve Vassiliki sotva 3 (o něco lepší jsou malé plážičky za přístavem).

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

V blízkém okolí je supermarket, pekárna, lékař a benzínová pumpa. Na místní pláž je to kousek, do centra Vassiliki a do přístavu dva kousky. Předzahradou jsou studia oddělena od docela rušné ulice (někomu by mohlo vadit; nám ne). Na zahradě za domem je dostatek místa pro parkování.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Pro nenáročné klienty ubytování dostačující. Je dobré vědět, kam cestujete, abyste využili možností, které vám cílová destinace může nabídnout. Výborný byl doporučený pondělní celodenní výlet lodí z Vassiliki a pláže na západním pobřeží.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání