Napsat recenzi

Dovolená dle očekávání, ale překvapení a vstek Vás nemine!

Recenze hotelu Perigiali Beach Apartments *** (Řecko - Lefkada - Perigiali)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 217x
Recenze se líbila: 469 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Najdou se okamžiky, které vám přehluší krásu tohoto prostředí, krásu moře a klid dovolené!

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Čisto, s pravidelným úklidem, až na to, že vám važe letní pyžamo odnesou při výměně lůžkového prádla a když vám dojde mýdlo na ruce, nové nečekejte!

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídlo vcelku chutné, které si na délku pobytu vlastně pro každý den sami předvyberete! Pokud jste na 12 dní, zjistíte, že se pro každý den v týdnu jídlo opakuje! Snídani se obsloužíte sami, ovšem při večeři stihnete přečíst půl knihy než vás obslouží! A nyní jednu radu panu majiteli: Pokud ví , že má penzion s plně naplněnými pokoji, nechť se o ně stará, neboť jejich peníze má už jisté a nestává se, že pokud pžíjdete na večeři, nemáte se kde posadit, neboť do Taverny vpustí hordu Němců, nebo Angličanů, kteří si srazí stoly a vy na ně jako hňup musíte koukat a nemáte si kam sednout a vstek vás rozhodně nemine, jak vás pan majitel vlastně ignoruje! Tato situace se opakovala i vícekrát,hlavně když se Éčka sypou a hosté penzionu si počkají! Při odletu do Řecka jsem mnohokrát slyšel , že Řekové jsou hodní a pohostinní, ano souhlasím, ale tento pan majitel je vyčůraný křupan! Obzvlášť, když obsluhovat nechá jen jedinou servírku, která je vystresovaná víc než my!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Nečekejte zázrak, pokud ale vám jde o čisté ubytování a klid, najdete jej.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Moře krásné , pláž menší s lehátky, které si vlasně může vzít kdokoliv i z jiného penzionu a pokud v tom dni chcete mít místo na pláži, jistě musíte ráno zabrat svou osuškou! Jinak opět pan majitel zřejmě uznáva filozofii, že kdo navštíví jeho pláž, utratí i i něco v jeho taverně!

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V areálu penzionu čisto, neb je umístěn v krásně zelenající zahradě, kde najdete olivovníky a citrusy s hudbou cikád, ale procházíte zřejmě o území nikoho a to je prostě směťák , bordel!

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Ano , ale připravil bych je ať si obalí nervy!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jiřina Stöhrová: Dovolená - nemilé překvapení a vztek - 22. 8. 2016 21:47

Souhlasím s Vaším hodnocením a je smutné, že 2 roky po Vašem pobytu je situace v "hotelu" stále stejná a zřejmě i horší. Moje zkušenosti s ubytováním v pokoji č. 7 jsou otřesné a večeře spíš hrozné. Porce poměrně chudé, skladba jídel nevkusná, např. po rybě zákusek jogurt s marmeládou a obsluha naprosto příšerná. Ani objednaného piva jsme se nedočkali. Praktiky s neubytovanými hosty jsou stále stejné. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání