Napsat recenzi

Kréta,Stalida,Thisvi Hotel

Recenze hotelu Thisvi Hotel *** (Řecko - Kréta - Stalis [Stalida])

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 229x
Recenze se líbila: 335 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zájezd jsem hledala na poslední chvíli, maximální spokojenost s agenturou,do 30 minut vše vyřízeno - díky ještě jednou.Jela jsem sama a Thisvi Hotel s možností jednolůžkového pokoje a pouze se snídaní byl jasnou volbou. V následném hodnocení mohu sdělit pouze subjektivní dojem samotářského nenáročného cestovatele.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Rodinný hotýlek, možnost jednolůžkového pokoje, balkón, kam příliš nesvítí slunce, WC a sprcha - víc jsem nepotřebovala. Luxus nevyhledávám, takže za mě super. A navíc v klidném místě.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Pobyt jsem měla pouze se snídaní, kterou připravoval pan majitel.Každý si z nabídky vybral. Nikdy dost dobře nechápu /ať už se vrátím odkudkoliv od moře / "specifikum " našich některých turistů a tím je kritika jídla.Nevím, co snídají doma, ale tady bylo na výběr ze dvou druhů chleba, sladké pečivo, suchary, šunka, párečky,plátkový sýr, kukuřičné lupínky, jogurt ,džem,máslo,pomerančový džus,mléko,káva,kakao,čaj,rajčata. Jinak spousta taveren z každé strany promenády.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Majitelé příjemní a milí, domluvíte se v pohodě anglicky. Myslím, že není zase tak nemožné naučit se či přečíst pár zdvořilostních obratů v řečtině, snaha se cení a je aspoň legrace. Kdo musí, pak má možnost připojení na internet, docela zábavná cizojazyčná knihovna, super bazén s čistou vodou a protiproudy. V hotelu obchod se základním sortimentem , hned vedle sympatická snídaňová jídelna. Pokojská milá,pokoj čistý, ručníky a osušky každý den nové.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Na písčitou veřejnou pláž s poplatkem za slunečník a lehátko pomalou procházkou do 4 minut, dá se najít i místo blíže a to nalevo od plážových lehátek Hotelu Sentido. Moře teplé, voda čistá. Pokud významně zesílí severní vítr, mohou být velké nebezpečné vlny Pak se velmi hodí hotelový bazén.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Tiché,klidné místo.Možná i tím, že už se blížil konec sezóny.Odpadkové koše téměř na každém kroku a všude na promenádě čisto s dostatkem laviček pro odpočinek.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Na tomto místě ještě samostatně velký dík delegátce Hance, je to úžasný , skvělý člověk :))) Pro mě jedna z nejpohodovějších dovolených, místo vhodné pro nenáročné, kteří touží po klidu a jezdí hlavně za teplým mořem, sluncem, vlídnou středomořskou atmosférou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání