Napsat recenzi

V pohodě

Recenze hotelu Palm Beach Hotel ** (Řecko - Kréta - Stalis [Stalida])

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 231x
Recenze se líbila: 439 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z pokojového balkonu výhled z pokojového balkonu
  • pohled z terasy na zahradu a na pláž pohled z terasy na zahradu a na pláž
  • ostrůvek kousek od hotelové pláže ostrůvek kousek od hotelové pláže

Hotel nenadchnul ani nezklamal,dovolená byla hlavně o koupání a spoustě sluníčka,takže my jsme byli spokojeni.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Palm Beach je dle slov delegátky nejstarší hotel ve Stalidě,je to střední rodinný hotýlek pro nenáročné s jednoduchým vybavením pokojů,ale s bezkonkurenční zahradou a skvěle dostupnou pláží (30m přes zahradu),takže volby rozhodně nelitujeme.Jediné mínus jsou nepředstavitelně vrzající postele :-)

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Měli jsme polopenzi,k snídani vše obvyklé co znáte z domova (vajíčka,párky,šátečky,džemy,slanina,musli,ovoce,pečivo atd.),k pití špatná káva z automatu,čaj,ovocné džusy z džbánků.K večeři pestrá nabídka řeckých specialit (saláty,gyros,občas kuře,ryby,denně zákusky,ovoce),k večeři však nejsou nápoje!Musíte si je objednat a zaplatit u obsluhy plážového baru.Nutno zdůraznit,že na hotelu se nevaří,jídlo 2x denně dovážejí z jiného hotelu,takže bylo často všechno docela studené...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Na pokoji televize a lednička v ceně,klimatizace a trezor za poplatek.Denně vynesený koš a zametený pokoj,v půlce pobytu výměna ručníků a převlečené postele,pro nás naprosto dostačující.Na hotelu se nedělají žádné animace pro hosty,takže za zábavou musíte do města.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Široká čistá poloprázdná pláž,za dvě lehátka a slunečník chtěli 4 eura,my platili za tři lehátka + stolek + slunečník denně 5 euro.Plážový bar nabízí občerstvení,hudba z něj nám vůbec nevadila,spíše naopak.Moře čisté,dno písčité,dva dny větší vlny (skvěle jsme se vyblbli),cca 50m od břehu jsou pod vodou větší balvany,tak pozor na ukopnuté palce!Ve Stalidě docela foukalo,ale aspoň se daly vydržet ty vedra.Nabídka vodních sportů,vše pod dozorem plavčíka!

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Městečko je pěkné,rušné,spousta barů,taveren,obchůdků,klasické letovisko.Nám se velice líbilo,občas rušily jezdící skútry a čtyřkolky.Nedaleko hotelu je menší market,kde se dá levně nakoupit vše potřebné.Blízko je i zmrzlina,gyros a palačinky,vše v dosahu několika desítek metrů.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Cestovali jsme s CK ******,která měla do tohoto hotelu nejlevnější ceny v porovnání s konkurencí.Se službami CK jsme spokojeni,vše probíhalo v pohodě od odbavení přes cestu až po pobyt a odlet domů,delegátka Alena Schumann byla ochotná a vstřícná.Na Krétu jsme se chystali už dlouho a byli jsme celkově spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání