Napsat recenzi

Studia Anatoli

Recenze hotelu Anatoli Hotel Apartments *** (Řecko - Kréta - Stalis [Stalida])

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 639x
Recenze se líbila: 419 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • vchod do koupelny vchod do koupelny
  • vchod do koupelny vchod do koupelny
  • dveře o koupelny dveře o koupelny
  • dveře od koupelny dveře od koupelny
  • kopelna kopelna
  • koupelna koupelna

Do studií Anatoli už nikdy více.....

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Ubytování je naprosto v tragickém stavu....u lednice vlaje utržená lišta, z linky byla cítit plíseň, vybavení linky je velice skromné (byla jsem min. 10x v Řecku, ale tohle jsem nezažila), na lince sice stojí rychlovarná konvice, ale bohužel zásuvka je úplně jinde, tak musíte konvici buď mí na zemi nebo použít případně židli. Dveře do koupelny jsou zašupovací, dříve tam asi byly jiné, protože po starých dveřích zbyly díry. Koupelna je nevábná - stará, zašlá. A to nejhorší "Dejte si pozor na elektrický proud". Při sprchování jsem dostala pořádnou pecku od zářivky, která je hned vedle sprchy....zažila jsem pořádný šok, ale pan majitel neřekl ani jediné slůvko na omluvu. Elektrikář přišel den před odjezdem, ale samozřejmě nic neshledal. Do té doby jsme se sprchovali v potmě...

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Vzhledem k tomu, že jsme měli pobyt bez zajištěného stravování a využívali okolních taveren, tak to bylo opravdu skvělé. Bylo z čeho vybírat - jídlo bylo vynikající, ale pozor za stejné peníze je rozdíl v kvalitě a množství jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Naprostá katastrofa. Majitel studií (pán v pokročilém věku) - nic proti, ale vzhledem k tomu, že sem jezdí turisté, tak nehovoří jinou řečí něž řečtinou, ale i v té má poměrně dost často problémy pochopit co se po něm vlastně žádá - sama delegátka se s ním nebyla schopna kolikrát domluvit. Je neochotný, nepříjemný...spoléhá na to, že mu tam jezdí turisté a absolutně nic neinvestuji do rekonstrukce studií, které po ní přímo volají. Ručníky Vám vymění 1x za pobyt včetně ložního prádla. A vemte si s sebou toaletní papír, protože máte nárok pouze na jeden, když Vám dojde, tak majitel Vám odpoví: "after Supermarket" Co se týká delegátky tak vše bylo naprosto v pořádku.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Naštěstí i tak špatné ubytování nahradila čistá pláž a moře. Za slunečník s 2 lehátky zaplatíte 5,- Eur, ale vše je v pořádku a hlavně jen pár metrů od ubytování což má také svoji výhodu.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Studia sice leží na okraji boční ulice, ale v podstatě v centru dění. Naproti studiím se nachází noční klub, kde začínají hrát kolem půlnoci a až cca do 7 hod. ranní. I přes troje dveře je hudba lehce slyše, ale když náhodou někdo opustí klub a otevřou se dveře, tak to připomíná blázinec.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Až na ubytování bylo vše v pořádku.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání