Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Aggelo Boutique Hotel *** (Řecko - Kréta - Stalis [Stalida])

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 162x
Recenze se líbila: 279 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v tomto hotelu byla pohodová, ale spíše pro méně náročné klienty, kteří nejsou zvyklí na velkou a pestrou nabídku jídel.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování bylo ve dvoulůžkovém pěkném pokoji, rodinný hotel prošel v r. 2011 celkovou rekonstrukcí. K dispozici byla minilednička bez mrazáku, televize, která neměla ani jeden řecký program, kde by se dala poslouchat řecká muzika. Jenom stanice CNN, německý, ruský a polský program. Postele byly kvalitní, noční stolky, lampičky, při kterých se dalo číst. V pěkné koupelně s WC a funkčním fénem, nebyl závěs.

Uklízečka chtěla uklízet každý den, ale nebylo to potřeba. Jen jsme každý den chtěli vynést koše z pokoje a z WC. Nejlepší balkón, který jsme kdy na dovolených měli. Klid a soukromí. Odpoledne tam byl stín.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravování nám vyhovovalo a stačilo. Pro náročnější klienty by to ale nebylo. Celý týden pořád stejné salámy, stejný plátkový sýr a sýr feta, 3 x volské oko, 2 x vajíčko na tvrdo, bílý jogurt, vločky, a pečivo, máslo, jahodový džem. Káva, čaj, 2 druhy džusu.

Na večeři vepřové kousky masa, kuře, kuřecí roláda, musaka, lasagne, zapečená zelenina.

Vždy byly tak 3 druhy jídel, střídalo se to, Celý týden pořád stejný řecký salát a zelený salát a kousky melounu. 2 x zákusek - tiramisu a panna cotta. K pití jenom voda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál hotelu je příjemný, ochotný a usměvavý. Všude je čisto. Bazén i menší zahrada s palmami a stromy, které stíní.

Je vidět, že si majitelé potrpí na detaily - pěkné dekorace, obrazy.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je písčitá asi 100 metrů od hotelu. Většinu pláže zabírají slunečníky s lehátky, které patří hotelům.

K hotelu Aggelo nepatřily, takže jsme leželi na ručníku a skládacím lehátku. Někde horší

přístup do vody, velké placaté kameny.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel se nachází u místní komunikace, před hotelem je restaurace. Hned vedle hotelu jsou obchůdky, kde je všechno možné od potravin přes drogerii po upomínkové předměty.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Příjemná dovolená v pěkném hotelu blízko moře

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání