Napsat recenzi

Příjemný personál, vynikající jídlo

Recenze hotelu Katrin Hotel & Bungalows **** (Řecko - Kréta - Stalis [Stalida])

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 854x
Recenze se líbila: 432 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Ze dveří pokoje rovnou k bazénu... Ze dveří pokoje rovnou k bazénu...
  • Pěkných pár kilo navrch jsme si přivezli. Pěkných pár kilo navrch jsme si přivezli.

Hotelový komplex se rozkládá ve svahu na příjemném místě Stalidy. Pokoje jsou rozmístěné v několika budovách a bungalovech. Najdete tady dva bazény pro dospělé (jeden mělčí, druhý hlubší) a dva dětské bazény. Dva bazénové bary, hlavní bar a hlavní restauraci. Také můžete zdarma využít malou tělocvičnu nebo si za poplatek objednat masáž. Celý areál je stále uklizený, uživatelsky vlídný a plný zeleně. Všichni hosté jsou zde na all inclusive, tudíž odpadá nošení náramků.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

S pokojem jsme byli spokojení, balkón, klimatizace v ceně, klasické vybavení - dobré postele, stolek, noční stolky, malá lednička, trezor za poplatek, šatní skříně, koupelna, telefon. V cestovce jsem nahlásili, že chceme do hlavní budovy (na některých recenzích jsme se dočetli, že ne všechny pokoje v bungalovech jsou zrekonstruované), byli jsme v bungalovu hned vedle, a ten byl dobrý, po rekonstrukci. Do některých pokojů musíte zdolat pár schodů. Také se vám může stát, že budete přímo nad barem s celkem hlučnými animacemi, ale ty končí ve 23.00 tedy v našich 22.00, takže se to dá přežít (zvládli jsme to i s dvouletým dítětem). Dětská postýlka byla značně ošuntělá, ještěže syn už nic neokusuje ani neocucává a stejně chtěl spát spíš s námi. Každý pokoj se otvírá čipovou kartou. Dostanete jen jednu, což je trochu nepraktické, když jeden chce jít spát a druhý být někde venku - bez karty nefunguje elektřina, tudíž ani klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo bylo absolutně vynikající, většina věcí nám chutnala. V restauraci s dostatečnou kapacitou stolů se o vás stará početný personál. Nestane se, že byste si neměli kam sednout, po každém hostu je stůl ihned znovu uklizen a čistě prostřen. Jednou týdně je mořský a jednou týdně řecký večer. Ochutnáte řadu místních specialit a kdo na to není, vždy si může dát vynikající pizzu, hranolky a pod. Čerstvé pečivo, několik druhů hlavních jídel, čerstvě pečená pizza, dva grily, na nichž se přímo před vámi peče nějaké maso nebo zelenina, polévka, několik druhů salátů, několik druhů bezkonkurenčních desertů, zmrzlina,... Samovýčep piva, vína, džusů, limonád. Při snídani káva, čaj, mléko, jogurty, tvarohy atd.... V bazénových barech také zdarma nápoje a kořalka místní výroby (brandy, vodka, ouzo,...). Pokud vás nezaujme na hotelu nic jiného, kvůli jídlu tam stojí za to jet.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Zaměstnanci jsou neuvěřitelně usměvaví a vstřícní. Česky se ale nedomluvíte. Jestli aspoň trochu ovládáte angličtinu, němčinu nebo ruštinu, nebudete mít problém. Úklid pokoje byl uspokojivý, denně vynesený koš, jednou za cca 4 dny výměna ložního prádla, jednou za 2 - 3 dny čisté ručníky. Nějaké animace byly, ale my jsme je příliš nesledovali. Snad měly být nějaké sporty přes den, ale v druhém bazénu, kam jsme nechodili. Večerní animace u hlavního baru byly spíš slabé - soutěže jako bingo, missák nebo muži proti ženám nás moc nezaujaly. Dvakrát jsme zahlédli nějaké večerní disco pro děti, ale syn na to byl ještě malý, takže taky nemůžu příliš hodnotit. Wifi je pouze za poplatek - půl hodiny za euro nebo potom internet na recepci fungující jako automat - vhodíte 50 centů a surfujete asi 20 minut. Bazény byly fajn, čisté, desinfekce z nich cítit nebyla, čištění probíhalo po jejich uzavření v 18.30, otvíraly se v 8.30. Prostoru pro lehátka příliš nebylo, takže hlavně u horního bazénu kdo zaváhal, už se na něj nemuselo dostat.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Umístění hotelu může být pro někoho problém, protože od pláže je to cca 5-7 minut chůze a je potřeba překonat rušnou silnici. Je možné si dojít do podchodu (to vám cestu prodlouží tak o čtyři minutky), nebo silnici přeběhnout, což je někdy trochu adrenalinový sport. Můžete si být ale jistí, že vedení hotelu si je tohoto handicapu vědomo a o to více se snaží své hosty potěšit jinde. Výhodou pak je, že v hotelu je klid, neruší vás noční život letoviska. Plážový set (2 lehátka a slunečník) na pláži v nejbližším okolí hotelu stál 4E - loni prý ještě 6E, možná, že v sezóně to bude zase dražší nebo zafungovala konkurence. Pláž je ideální pro děti, ještě 20 metrů od břehu je voda po pás, čistě písčitá - nikoli ovšem úplně čistá. Kvůli přemíře lehátek se zřejmě příliš často neuklízí. Ale dalo se to. Ve vodě byly trochu řasy, čtvrtý den ale přišly vlny a odnesly všechny nečistoty zpět do moře.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Stalida je super letovisko - transfer z letiště netrvá déle než půl hodinky, nedaleko je "dálnice", kterou můžete vyjet na výlet jak na východ, tak na západ. My jsme si půjčili auto a udělali okruh Planina Lassithi, Agios Nicolaos a Elounda. Taxíkem pak do Cretaquaria (vstup 9E, děti do 4 let zdarma) - raději zkuste bus, taxikář, kterého nám zavolali z recepce, si řekl 30E za jednu cestu a přitom to není zase tak daleko. Pobřežní promenáda nabízí velké množství obchůdků, restaurací a dalších služeb. Můžete se po ní po večerech procházet celé hodiny. Zkuste také místní vláček - za hodinu a půl si prohlédnete Malii od minojských vykopávek a Stalidu až řádný kus nahoru nad záliv. Jen zadek už nám pěkně dřevěněl, nějaký polštářek nebo mikina na sezení by nebyla od věci.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Rozhodně bychom nebyli proti se sem někdy vrátit - přátelský personál, vynikající jídlo, čistý pokoj, řecké moře........

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání