Napsat recenzi

pohodová nenáročná dovolená

Recenze hotelu Cactus Mare Hotel (ex Christiana Beach) **** (Řecko - Kréta - Stalis [Stalida])

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 747x
Recenze se líbila: 401 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Od hotelu se nedá čekat luxus srovnatelný s 5,4 a možná místami ani některými 3 *** hotely. Ale nemůžeme jsi stěžovat, že by nám něco extrémně vadilo. Celkem čistý pokoj s klimatizací a ledničkou. Jídlo sice monotónní, ale asi nikdy sme neodcházeli od snídaně či večeře hladoví. Ve Stalidě je prý jedna z nejhezčích pláží na Krétě, to ale bohužel není přímo před hotelem.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokojíček se skříní stolkem 2 nočními stolky a na náš vkus malinko užší postelí, která nás trochu zblížila :) (asi 140cm). Dále na pokoji klimatizace, lednička (nebo spíš mrazák??? nápoje mnohdy zmrazila), televize (občasné vypadávaní signálu a žádná mě známá stanice). Za poplatek možný sejf (ale asi u recepce). V koupelně umyvadlo, záchod a sprcha oddělená závěsem (v hodinách kolem večeře docházela často teplá voda)

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně každé ráno stejná (na výběr snad pokaždé vajíčka natvrdo,fazole, párek, občas nějaká "hranolková" omeleta, nejaká šunka, sýr, jogurt, vločky, kompot, máslo, "nutella", marmeláda, med sladké a slané pečivo). K pití sladky, nebo jěště sladší "džus".

Na večeři asi 3-4 druhy jídla (časem se taky opakující), salát, zelenina, meloun. To již bohužel bez pití. Určitě jsem na nejaké jídlo co jsem ani neochutnal zapomněl, ale tolik toho snad nebude ;)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Pokojské každý den vynesli odpadky, ustlali (asi 3x převlíkli), zametli či vytřeli podlahu. Ručníky jsme po 4 dnech hodili na zem a dostali pokaždé čisté. Nejspíš manager nevypadal moc vlídně, s nikým z hostů podle mě nemluvil, neusmál se, ale toho sme ke spokojenosti nepotřebovali. Obsluha pool baru dobrá, komunikativní, ochotná.

Trochu problém s připojením na Wifi (slabší signál a chaos s heslama), a tak časem jsem si radši stahoval maily večer posezením v nějakém baru. Lehátka se slunečníkama v části u hotelu, k malé pláži bylo potřeba sejít po pár schodech. Některé slunečníky by si už zasloužili výměnu či opravu na konci sezóny :)

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Přímo u hotelu trochu horší přístup do moře, ale bez problémů sme chodili po chodníčku k přístupu vedlejšího hotelu, kde bylo i míň kamenů. První dny nefoukalo a moře bylo klidné a čisté. Ke konci foukalo, byly vlny čož přineslo nějaké přírodní zněčištění (občas tráva) ale v těch velkých vlnách se už moc plavat nedalo (červené vlaječky na břehu)

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Dlouhá a ruřná ulička spojující Maliu se Stalidou. Všude na ní restaurace, bary, supermarkety, zájezdové kanceláře, půjčovny aut atd. Nebo procházka po pláži (bohužel né jenom naboso pískem).

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Jelikož jsme 5 dnů trávili mimo hotel po výletech upřednostnili jsme polopenzi. Hotel splnil očekávání a poskytnutí ubytování, najezení se, místo pro výlety jak autobusem, autem, či na kole, večerní možnost vyžití či hraní karet na pokoji za zvuku cikád.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání