Napsat recenzi

hotel Creta Star Kréta

Recenze hotelu Creta Star Hotel **** (Řecko - Kréta - Skaleta)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 162x
Recenze se líbila: 200 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

Docela slušný hotel staršího data, ale udržovaný, ušetřit je naší prioritou - tak jak je poslední dobou pro Řecko charakteristické. Zoufale na konci světa, kde není v okolí hotelu nic k vidění. Poplatek 3 Eura za noc a pokoj navíc nutno zaplatit v hotelu po příjezdu.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

pěkné pokoje normálních parametrů, klimatizace cenrální

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

opakující se jídla bez nabídky ryb nebo mořskch plodů, jen to nejlevnější. Masové koule, sekaná, kousky kuřete, guláš, zaučující se mladí kuchaři (třeba i 18 letí mladíčci) nepředvedli opravdu nic, co by stálo za zmínku. Opravdu nechápu oslavné ody některých hodnotících, kteří byli patrně poprvé na all inclusive. Přes den katastrofa, pár ledových sendvičů z lednice, trocha sušenek, káva, nealko - toť vše. V baru snažící se personál, který alespoň trochu ovládá přípravu koktejlů z náhražkových surovin, postmix caipirinha nebo mochito - nepitelné, víno, pivo, káva, frapé - moc dobré.

Hotel uvádí nutnost dlouhých kalhot pro pány na večeří. Skutečnost je, že večer chodí lidé v žabkách a někdy i v nátělníkách, takže se nemusíte moc upejpat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

denní úklid, příjemná atmosfera, příjemní a snažící se animátoři přes den i večerní show v divadle, jeden bar u bazenu, jeden večerní bar, osušky na pláž gratis, moc hezká zahrada, bohužel trochu malá a s malým počtem lehátek a slunečníků zde i u bazenu - v 10 hod již máte problém něco k ležení sehnat.Všude ale čisto.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

V blízkosti úzká písečná pláž s jednou řadou slunečníků a lehátek za poplatek - set za 7 Euro. Vstup do moře pozvolný a přes pás kamenů s krátkými písečnými úseky. Boty do moře není potřeba i když občas narazíte na dně na velké balvany. Krásný velký bazen, teplý kolem 30 stupňů.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

jedna velká katastrofa, prostě nic. Dva "supermarkety " v dochozí vzdálenosti a pak pustina, protnutá čtyřproudovou dálnicí s podchody, kde by se dal natáčet slušný horor, vesnice, obytné domy kde není NIC k vidění a k procházce. Nejlepší zůstat v hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Ten, kdo si příjede do hotelu odpočinout od neurvalých a uřvaných anglánů, rusáků , italů a jejich nevycválaných dětí si to opravdu užije. NIc takového zde není, žádný kravál, žádná hlasitá hudba, hotel je 18+ a to je fakt skvělé. Stačí-li Vám pouze pobyt uvnitř zahrady a hotelu, kde nepříliš dobře vaří, ale je zde čisto, vstáváte-li brzo ráno, abyste si zajistili slušná lehátka ve stínu palmy a výlet okruhem po ostrově nemusíte (není ani v nabidce CK), jste zde správně.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání