Napsat recenzi

Prima týden

Recenze hotelu May Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Rethymnon)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 392x
Recenze se líbila: 413 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž pláž
  • pohled na bazén z baru - pergoly pohled na bazén z baru - pergoly

Úžasný menší hotel se skvělým personálem, výborným jídlem, skvělou zahradou a pláží, asi 3 min.pěšky vzdálenou. Funkční wifi na pokojích i zahradě zdarma, klima bez příplatku v každém pokoji.

Ubytování  průměrně (4/5)

Velmi dobré, s nástěnnou klimatizací (bez příplatku), kvalitní matrace, TV, trezor za 10 EUR na celou dobu. Funkční wifi v celém hotelu a na zahradě zdarma. Pokoje uklízené každý den, ve vybavení i lednice. Část pokojů do zahrady, část do ulice, oddělené přírodním plotem, takže v pohodě.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Fantastické jídlo! Bohaté snídaně, vejce na několik způsobů, slaninky, párečky, vždy čerstvé ovoce, x druhů jogurtů, cereálie, domácí vypečené houstičky..skvělé. Určitě doporučuji all inclusive, obědy jsou vynikající, velký výběr, stále čerstvé saláty různých druhů, sýry, každý den ca. 4 teplá jídla. Podobně i večeře (žádné zbytky od oběda). Výborné domácí víno, vždy bílé, červené i růžové. Polopenze si hradí pití. Na zahradě je téměř celý den bar, kde je pár míchaných drinků, vždy chlazené pivo, nelalko, džusy.. Filtrovaná káva téměř celý den, každý den mezi 16-17 dezert s kávou. (polopenze za příplatek).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personál je velmi milý. Domluvíte se vždy jakžtakž anglicky nebo německy nebo rukama:o) Šéf hotelu je každý den přítomen. Personál vám ke konci pobytu přijde jak staří známí, není jich tam moc a všichni se snaží.

Funkční wifi v celém hotelu, na pokojích i zahradě zdarma.

Skvělý bazén, jinak tenisový kurt, ping-pong. Víc ne. Na zahradě lehátka zdarma, u moře si musíte buď zaplatit (5 EUR) nebo lehnout na ručník.

Za vratnou kauci asi 5 EUR dostanete velký plážový ručník na celou dobu pobytu. Jeden den v týdnu se koná "řecký večer", grilování, živá hudba. Milé zpestření.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž asi 3 min.pěšky po krátké stezce bez aut. Relativně málo zaplněná, písečná, s drobnými kamínky u vstupu do moře, ale v pohodě. Pláž je asi 7 km dlouhá, takže ideální na ranní běhání a dlouhé procházky. Voda skvělá jako jinde na Krétě.

Lehátka se slunečníkem přímo u vstupu na pláž, patří k taverně, pronájem 5 EUR za den za osobu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Asi 10 min. pěšky je centrum malého městečka, kde je hodně restaurací různých katergorií. Obchody se suvenýry atp. Přímo u hotelu je supermarket s potravinami, drogérií a drobnostmi na pláž. Město Rythemon - příjemný přístav, je asi 10 min. autobusem, který stojí 1 EUR. Je to fajn zpestření pobytu. Stojí i za dvě návštěvy.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Skvělý! Bylo to poprvé, co jsem jela na západní pobřeží. Východní je rušnější. Zde je větší klid. Mezi hosty byly spíš mladší páry s menšími dětmi, nebo hosté středního věku. Nejezdí sem Angličané a teenageři. Byl tu mix Němců, Francouzů, Rusů, v našem turnusu byly jen další dva české páry.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání