Napsat recenzi

Pěkná dovolená

Recenze hotelu Rethymno Village Hotel *** (Řecko - Kréta - Platanias (Rethymnon))

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 490x
Recenze se líbila: 495 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

Malý rodinný hotel nedaleko města.

Příjemná dovolená, vše bez problémů, jeli jsme s CK *******

Delegátka Eva moc milá a ochotná.

Délka pobytu 11 dní.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Standartní pokoj s balkonem, čistý. Od balkonu oddělen uzamykatelnou roletou a velkým oknem, roletu jsme měli po celou dobu pobytu zavřenou a nepotřebovali jsme proto klimatizaci i přesto, že jsme bydleli v přízemí.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Pro všechny all incl., neměli jsme ani náramky.

Jídlo skvělý výběr, vybere si každý, denně 2 druhy masa,

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení hotelu sice ne úplně nejnovější, ale příjemné.

Personál usměvavý, pokud se naskytl jakýkoliv problém hned se ho snažili vyřešit.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž cca 400m, pláž s lehátky patřila i k jinému hotelu, poplatek 4E za slunčník a 2 lehátka.

My jsme chodili na pláž asi 300m, která sice nepatřila k našemu hotelu, chodilo se k ní okolo bazénu a Golden Beach baru, ale bylo tam méně lidí a pokud jste si v baru dali něco k pití, byla lehátka zdarma. My jsme měli vlastní deku takže jsme lehátka ani nevyužili. Plaž jako taková byla čistá s hrubším pískem, ale boty potřeba nejsou.

Moře čisté, klidné, až na dva dny, kdy byly vlny ale se žlutou vlajkou, takže se koupat mohlo.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Spousty obchodů se suvenýry a půjčovny aut.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Příjemně strávená dovolená.

Při příjezdu do hotelu tam bylo více rusů, němců a francouzů, málo čechů, ale KLID. Naopak, když jsme odjížděli tak samí češi a docela rušno.

Doporučuji výlety v nejbližším okolí - do města Rethymna (cca 5km) - zvládli jsme to pěšky, dalo se i busem 1cesta/ 1,2E

Kláěter Arkády - cca 15 km

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání