Napsat recenzi

Byl jsem těžce zklamán

Recenze hotelu Sokol Resort (ex Damnoni Bay) **** (Řecko - Kréta - Damnoni)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 89x
Recenze se líbila: 73 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Předpokládal jsem, že jedu jako vždy do 4* hotelu all inclusive, ale tento hotel může mít max. 2* (a to ještě přeháním), spíše je to lepší turistická ubytovna. 2* hotely např. v Maďarsku, nebo Chorvatsku předčí tento hotel naprosto ve všem. Veškerý personál (recepce, uklízečky, obsluha jídelny) jsou Ukrajinci, barman (jestli se to tak dá vůbec nazvat) je pro změnu Pákistánec.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoje jsou čisté, denně uklízené, klimatizované, ale !!!! - byli jsme důrazně varování, že po použití toalety se papír nehází do záchodové mísy, ale do koše vedle. Pro mne to bylo něco naprosto nepřijatelného, tak jsem chodil na záchod jinde.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Jídlo-žádná sláva, prostě neumřeli jste hlady. Pořád to samé, hodně vařené zeleniny, zákusky ubohé. Nebyla žádná pestrost jídla. Prostě jste si naložili trochu nějaké hmoty na talíř a hotovo. Pivo nebylo nic-moc, taková lepší osmička, i kdybyste vypili celý sud, tak to s vámi nic neudělá. Víno bylo asi stolní, když jsem vypil 4 skleničku, tak jsem byl střízlivější než předtím. Hotelový bar žádný nebyl, pouze venku u bazénu byla postavena UNIMO stavební buňka, ve které trůnil Pákistánec. Výběr alkoholu žalostný - Vodka, Ouzo, Gin a místní Rum. Venku na "baru" byla cedule, kde bylo napsáno, že manažer hotelu v rámci vašeho zdraví a bezpečnosti omezuje počet drinků na čtyři. Pátý drink už mi nenalili. Takže chlapi zajeli taxíkem do nejbližšího městečka Plakias, tam koupili pár lahví koňaku a večer popíjeli, protože bar se zavíral ve 22 hod. Od této doby jste už nedostali nikde NIC.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení hotelu slušné, služby hotelu prakticky žádné, protože nebylo kam jít, bar zavřený, takže jste nic nepotřebovali. Personál hotelu výborný, úslužný, čistota velmi dobrá. Hotelový minibazén měl studenější vodu, než bylo moře.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Toto je kapitola sama pro sebe. Pláž byla vzdálena od hotelu asi 600 m. Šel jsem to normální chůzí 22 min. Nejprve musíte sejít přesně 82 vyšších, kamenných schodů (když náhodou zakopnete, tak se zastavíte až dole na prašné cestě hezky domláceni), pak se dáte asi 300 metrů písčito-kamenitou cestou a dále musíte zpozornit, protože přichází klesání, tak 30 st. prostě "krpál" a když tam zakopnete, tak už vám nic nepomůže, skončíte v kotrmelcích a pěkně potlučeni u pláže. No a když skončíte u té pláže a podíváte se doleva, tak zjistíte, že Švýcaři tam mají svoje zařízení, které je opravdu na vysoké úrovni (3 vyhřívané krásné bazény, bar pro 60 lidí, napočítal jsem 40 druhů alkoholu ....atd). Prostě absolutně nesrovnatelné. No a zase se pak vracíte tím stoupákem nahoru k hotelu. Pak už vás to nebaví a raději nikam nejdete.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu je prakticky samá skála a šutr. V nejbližším (ani vzdálenějším) okruhu hotelu se nenachází nic, kde byste si mohli aspoň něco koupit. Takže, i kdyby jste chtěli nějaké peníze utratit, tak nemáte kde.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Jsem zvyklý na ledacos, ale tato dovolená byla ta nejhorší, kterou jsem v životě absolvoval a těšil se, až už pojedu domů. Někomu se to asi líbilo, ale to byli zejména lidé, kteří byli u moře poprvé a neměli srovnání s tím, jak vypadá opravdu all inclusive. Na druhou stranu je tento hotel naprosto výborný pro starší pány, kteří si s sebou vezmou mladší milenku a potřebují se někde schovat. Tady je určitě nikdo hledat nebude a ani nenajde.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 12 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana ze Zlína : Vše s humorem - 15. 9. 2022 18:40

Asi jste si dovolenou neužil, je ale vidět, že humor Vás neopustil. Tak jsem se dlouho při čtení recenze nezasmála. reagovat

Dušan: Re: Vše s humorem - 15. 9. 2022 20:33

Vážená paní, já jsem pouze a jenom technicky popsal stav situace a pokud nejste výkonná sportovkyně - prosím ...nejezděte tam. Na Malorce aspoň duní diskotéka do 3 do rána, a je to za stejné peníze a o 10 levelů jinde. A prosím, to mi je 70 let. Dušan reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání