Napsat recenzi

Úžasný konec léta

Recenze hotelu Hotel Lamon ** (Řecko - Kréta - Plakias)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 457x
Recenze se líbila: 519 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Včera jsme se s kolegyní vrátily z 12ti denní dovolené, kterou jsme užívaly ve shora uvedeném místě a hotelu. Krásné, báječné, nádherné a nyní už jen milá vzpomínka. Kdo chce užít klid, pohodu a báječné koupání, je tohle místo to pravé. Kdo si chce užít dobré jídlo a milou nevtíravou pozornost obsluhujících, je k tomu tento hotel jako stvořený. Lidem zde nechybí úsměv na tváři a to je moc prima.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Jednoduché, ale dostačující. V podstatě jsme jen přespaly v noci a něky i při "siestě" :-) Co bylo milé, lednice na pokoji. Chladily jsme si nápoje a v horku, které panovalo (28st.C) to bylo velmi příjemné.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Snídaně bufetového typu. Myslím, že každý se zde mohl vybrat to, co mu chutná a do syta se najíst. Nezapomenutelný je místní jogurt. Ačkoliv nejsem příznivec jogurtů, vloček a všelikého zrní, tento jogurt, pár kapek medu a datle pro mne byla milá sladkost.

Měly jsme zaplacené i večeře. K tomu lze dodat jen jedno. Užily jsme si místních dobrot, o kterých jsme ani nevěděly, že existují. 2x předkrm, hlavní jídlo, salát a ještě desert (to všechno pro jednu osobu). Bylo toho tolik, že jídlo v žádném případě nebylo možné sníst. Musely jsme se s personálem dohodnot na značné redukci :-) vše k naší 100% spokojenosti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Vybavení hotelu je opravdu dostačující, služby k naprosté spokojenosti a personál hotelu? Od pokojské, která se myslím až mimořádně starala o náš pokoj, přes věčně usměvavého pana recepčního, až po velmi úslužné a milé dva číšníky, kteří reagovali na úsměv a pokynutí očí, všichni bez rozdílu byli báječní. Myslím, že na tento personál budeme dlouho a s úsměvem vzpomínat.

U hotelu je malý bazén, který jsme využily jen 2x a to v případě, že vlny v moři nám jasně daly najevo "dnes ne"!

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je písčitá, lehátka a slunečníky jsme jako klientky CK měly zdarma. Moře má vstup místy kamenitý, je třeba boty do vody se silnější podrážkou. Ale po překonání kamenů cca 50 - 70 cm je nádherný jemný písek. Moře jak jinak..kouzelné.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Okolí hotelu je plné obchůdků všeho druhu, od taveren, kde si můžete dát všechno, co vaše chuťové buňky ráčí, přes místní "Super makety" kde máte zboží všeho druhu, až po krásné obchůdečky místních výrobců, od mýdel, krásných tkaných věcí,kůže i keramiky. Myslím, že si tu každý vybere. Líbila se nám rozmanitost.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Celkový dojem? Báječná dovolená, prodloužily jsem si letošní léto způsobem, který je pro ženy dost "středního věku" velmi potřebný. A toto pozdní léto bylo pro nás velmi příjemné a budeme se těšit vzpomínkami na něj.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání