Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Hotel Lamon ** (Řecko - Kréta - Plakias)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 613x
Recenze se líbila: 521 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z přímo z pokoje pohled z přímo z pokoje
  • foto rovnou z postele foto rovnou z postele
  • procházka v okolí Plakiasu procházka v okolí Plakiasu
  • procházka za Plakiasem procházka za Plakiasem
  • i na poslední den čisté povlečení, ručníky a milá pozornost hotelu i na poslední den čisté povlečení, ručníky a milá pozornost hotelu

Pobyt v hotelu Lamon předčil naše očekávání. Pokoj s lodžií a výhledem na moře, báječné snídaně na kryté terase hotelu s výhledem na moře, pár kroků od pláže. Velmi milé prostředí hotelu, personál vám dává najevo, že jste vítáni.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Jednoduše zařízené, ale plně postačující. Hotel je velmi čistý, udržovaný, obden výměna ložního prádla i ručníků a osušek, každý den pečlivý úklid pokoje. Hotel má na pláži, která je hned před hotelem, vlastní slunečníky a lehátka, která jsou pro klienty ******** zdarma. Obsluha hotelového snack baru vám ochotně přinese pití i jídlo až na pláž nebo k bazénu.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Skvělé snídaně, často jsme i obědvali, bylo to výtečné. Polopenzi jsme neměli, takže večer jsme chodili do různých restaurací, kterých je v Plakiasu spousta.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

U hotelu je malý báječný bazén s teplou vodou, denně jej čistili, u bazénu slunečníky a lehátka. Též je zde příjemná zahrada. Veškerý personál hotelu velmi milý a ochotný. Hotel není zařízený na animační programy, což my ani nevyhledáváme.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je dlouhá, je možné využít část pláže s hotelovými slunečníky, nebo jít kamkoli jinam, záliv je velký. Písek je hrubší, z kraje moře jsou větší oblázky, když jsou vlny, není úplně jednoduché vylézt z moře. Doporučujeme boty do vody, ale lze je koupit ve všech supermarketech v místě.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Spousta hospůdek, krámků, výhodou je, že je kam jít na výlety a procházky. Za Plakias směrem od moře lze jít směrem do průsmyku ke starému mlýnu, je tam příroda plná obrovských kvetoucích oleandrů, voní tam tymián, pomerančovníky, citroníky a olivovníky jsou, kam se podíváte..

Tím, že jsme měli okna přímo na moře bylo úžasné usínat a probouzet se do šplouchání moře. Bohužel se podle toho, jak vane vítr, zálivem se nese též na dálku disko z přístavu, což romantický dojem trochu kazí.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Vrátili jsme se do Plakiasu po 16ti letech a nebyli jsme vůbec zklamaní.Tak pěknou dovolenou jsme ani nečekali.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání