Napsat recenzi

Pěkná dovolená i přes řadu omezení

Recenze hotelu Alianthos Beach Hotel *** (Řecko - Kréta - Plakias)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2020
Přečteno: 67x
Recenze se líbila: 184 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel leží na příhodném místě a je rozdělen na dvě samostatné části, oddělené uličkou, která není průjezdná. Hlavní budova s recepcí a jídelnou přiléhá k frekventované komunikaci. Pokud někdo vyžaduje výhled na moře, musí se smířit s tím, že ruch ulice bude na něho doléhat i v době, kdy by rád zahájil spánek nebo si přispal. To však není kritika, jenom upozornění s čím počítat. Proto se zmiňuji o druhé části hotelu s neprůjezdnou uličkou.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Náš pokoj byl umístěn v prvním patře druhé budovy přes uličku, což se na první pohled zdálo nevýhodné, ale když pominu přístup, který by nebyl pro hůře pohyblivé osoby, tak jsme si užili více klidu. Pokoj prostorově trochu stísněný, ale vybavení slušné.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Vzhledem k opatřením COVID-19, nebylo stravování běžným bufetem, ale snídaně i večeře servírované. K první snídani nám zarovnali celý stůl vším možným, co se běžně u bufetové snídaně vyskytuje. V dalších dnech jsme část odmítali, protože přejídání se u snídaně není našim zvykem. Přitom nebyl problém něco konkretního přidat, nebo upravit jinak. K večeři byl výběr z jídelníčku, kde převládala řecká kuchyně, ale kdo očekává vždy a všude flákotu masa s hranolky atd., ani ten by nebyl o hladu. Výběr byl bohatý, porce veliké, každé jídlo zakončené dezertem či ovocem a slušnou dávkou rakie.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vše bylo poznamenáno COVIDEM-19.Uvnitř hotelu byla povinnost nosit roušku, což personál dodržoval. U hostů to bylo volnější. Úklid si každý pokoj mohl zvolit (každý den, jednou za tři dny nebo také vůbec). Ve společných prostorách vč. WC všude čisto a dezinfekce. S úklidem a výměnou ručníků a ložního prádla spokojenost. Personál vstřícný a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž je přes ulici, ale tuto část bych doporučil jenom těm, kterým nevadí přístup do moře přes kameny. Kdo se vydá po pláži vlevo, směrem ke skalní stěně, nalezne pěknou písečnou a závěr tvoří část pro nudisty. U částí s plážovým barem stačí místo poplatku konzumace, kde tato možnost není chtěli za slunečník a dvě lehátka 6 EUR.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Plakias je pěkné středisko s dostatkem nákupních možností. Příznivci lehčích či náročnějších vycházek si tu také přijdou na své.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Jižní strana Kréty je dost větrná, což platí i pro Plakias. Silný vítr může znepříjemnit nebo úplně znemožnit pobyt na pláži. Je to však příležitost jak se vypravit na výlet.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání