Napsat recenzi

Recenze k hotelu Panormos (Kréta)

Recenze hotelu Europa Resort Hotel *** (Řecko - Kréta - Panormos)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 94x
Recenze se líbila: 315 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Příjemný pobyt v útulném rodinném hotelu penzionového typu v odlehlé části vesnice Panormo. Příjmený a vstřícný personál.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytování odpovídá popisu i získanému počtu hvězd tohoto hotelu. Jediné co je třeba vytknout je kvalita matrací na pokoji zejména co se týče přistýlky. Nicméně zázemí hotelu jako takové je v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava velmi pestrá, chutná. Z velké části jednotlivé chody představují evropské zejména italské pokrmy upravované řeckým způsobem. Co lze vytknout je každotýdenní grilování, které pokaždé skončilo spáleným či spečeným masem. Další výtka se týká popisu jednotlivých chodů, kde byl patrný vliv francouzské klientely. Názvy pokrmů byly pouze v řečtině či francoužštině ovšem anglický ekvivalent chyběl, což nelze akceptovat v žádném hotelu. Hotelový personál byl na toto upozorněn, tudíž další klienti hotelu mohou poté posoudit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení hotelu bylo uspokojující, služby taktéž. Absence bezbarierových přístupů aj. pro osoby starší či s horší pohybovou aktivitou by měly být uvedeny v popisu hotelu či v rámci konzultace s klientem.

Nicméně hotelový transfer jedoucí do města Rethymnon byl podle mého úsudku předražený zejména z pohledu pomalu končící sezóny. Pro porovnání tranfer činil něco kolem 15 eur oproti běžné autobusové dopravě, který činila 2,60 eur. Přesto jsme jako klienti byli na tuto skutečnost upozorněni delegátem cestovní kanceláře.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Co se týče pláží a moře severní část Kréty je velmi známá svým skalnatým charakterem s častým příbojem. Přesto několik metrů od hotelu se nachází dostupná (kamennitá) pláž. O několik km dále (cca 3-5) se nachází písečná pláž ovšem v rámci malého přístavu vesnice Panormo.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Okolí hotelu odpovídá řeckému stylu života. Neupravené pozemky, místy katastrofální stavmístních komunikací. Zápach linoucí se z odpadní kanalizace jejíž svod se nachází cca 0,5 km od hotelu. Tudíž každý musí zhodnotit sám tuto skutečnost a některá fotodokumentace by měla být zaslána komisi pro udělování evropských dotací.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem lze ohodnotit třemi až třemi a půl hvězdami. Až na okolí hotelu byl pobyt s cestovní kanceláří TIP travel příjemný a pohodový.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Carmen: Panormo pláž - 19. 7. 2023 14:46

Chtěla jsem jen reagovat na vzdálenost pláže. Dle vlastní zkušenosti a nakonec i dle mapy google je první písečná pláž v Panormu vzdálená cca 1km a poslední v přístavu 1,5 km, ale určitě ne 3-5 km, jak se v recenzi uvádí. Info o dostupnosti pláže je pro některé rozhodující i když po pravdě ty písečné byly, jak už jsem psala, přeplněné a voda znečištěná. Co se týká nepořádku, je to standartní jih. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání