Napsat recenzi

poprvé na jihu Kréty

Recenze hotelu Studia Oasis (Řecko - Kréta - Paleochora)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 932x
Recenze se líbila: 549 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování na dovolené si vybíráme nejdříve podle katalogu,ale potom si v recenzích ověříme spokojenost s daným ubytovacím zařízením. Preferrujeme klidné lokality a menší penziony. Studia Oasis splnila co jsme očekávali.

Ubytování  průměrně (4/5)

Studia Oasis jsou v postranní uličce,ale náš rohový pokoj č.4 byl přes několik střech směrován na hlavní ulici, kde byla zastávka místního autobusu. Takže nás každé ráno v 6,15 budil couvající autobus,který vyrážel s turisty na Samarii. Ale to se dalo zvládnout. Pokojík byl snad nejmenší z celého Oasisu, ale zato jsme měli nádherně velký rohový balkon, naštěstí směrovaný na východ, takže odpoledne a večer bylo v pokoji příjemně. Miniaturní kuchyňka hned vedle postele. Nedovedu si představit, že bysme tam vařili něco jiného než ráno vodu na čaj. Ostatní vybavení pokoje bylo standartní, 2 postele přiražené k sobě, 2 noční stolky, 1 stůl, 2 židle (ty sloužily jako věšák a odkládací prostor), protože ta 1 šatní skříň moc úložného prostoru neposkytovala. Kdyby paní majitelku napadlo přišroubovat nějaký věšák na zeď, hned by bylo veseleji :-)

Koupelnička typicky řecká, sprchový kout bez závěsu . Naštěstí voda netekla velkým proudem, jinak bysme vyplavili asi i pokoj.

Ale i přes tato malá negativa to bylo ubytování dobré, pro Řecko a Krétu typické. Rozhodující je pro nás čistota a klid ubytovacího zařízení. Jsme rozhodnuti do Paleochory vyrazit ještě jednou a opět do studií Oasis.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Ubytování bylo bez stravy. V Paleochoře je ale několik supermarketů a pekařství, takže nebyl problém nakoupit vše na co jste měli chuť.

Vařili jsme si jen snídaně, oběd jsme vyřešili občerstvením v plážových barech a taverničkách a nebo cestou z pláže koupeným take away. Vynikající řecké saláty, porce by klidně stačila pro dva. Celé odpoledne jsme se těšili na večeři v místních tavernách, jídlo bylo vynikající a oproti severu Kréty opravdu levnější. Cena piva byla ale asi stejná jako na severu. I když jsme tam byli v r.2011. Než se člověk rozkouká,tak vyzkouší několik taveren,ale pak si vybere jednu dvě a tam chodí.

Co nás ale velice mile překvapilo bylo to ,že tady na jihu nebo aspoň v Paleochoře, nebyli žádní náhončí před tavernama,kteří se Vás snažili nalákat dovnitř. Projeli jsme několik řeckých ostrovů a všude se předháněli jak vás nalákat .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Studia Oasis mají snad jen 10 pokojů. Paní majitelka se stará, aby vše fungovalo. Úklid a vynášení košů každý den. Výměna ručníků a osušek asi 2x za 12 denní pobyt a výměna povlečení 1x asi uprostřed pobytu. Byli jsme spokojeni.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Paleochora má tu výhodu,že má 2 pláže. Jednu dlouhatánskou písečnou. Na té můžete zažít i vlny a vítr. Na konci této pláže najdete nudisty.

Druhá oblázková pláž je o poznání menší,ale moře klidné a snad nikdy tu nefouká. Na obě pláže dojdete během několika minut, Paleochora opravdu není velká. Na obou pláží jsou sprchy se sladkou vodou,WC, a plážový servis. Jeden slunečník + 2 lehátka = 5-6 euro. Na plážích se uklízí a moře v době našeho pobytu (září) bylo nádherně čisté a teplé.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Studia jsou skoro v centru městečka, za pár minut jste v supermarketu, na pláži nebo v přístavu.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Poprvé s jinou cestovní kanceláří, poprvé v Paleochoře a byli jsme moc spokojení. Dáváme přednost klidnému místu, bez diskoték a různých animačních programů.

Paleochora nás nadchla. Žádné velké hotely, všude malé penziony . Překvapila nás místní autobusová doprava, pokud si nechcete půjčit auto, autobusem se dostanete na spoustu zajímavých výletů. V městečku je několik půjčoven aut, motorek, ale i kol. Na kole dojedete na další malé pláže. Můžete vyrazit i na pěší výlety podél pobřeží a vrátit se lodí. Nenechali jsme si ujít ani soutěsku Samarii a zážitek to byl vskutku skvělý.

Byli jsme zde 12 dní,ale zdaleka jsme neviděli vše. Proto se za rok v září chceme vrátit opět do Paleochory a doufám, že i do studií Oasis

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání