11 denní pobyt v Řecku na Krétě v hotelu Triton

Recenze hotelu Triton Hotel *** (Řecko - Kréta - Malia)

Průměrné hodnocení hotelu:
3,3
(na základě 18 recenzí)
Celkové hodnocení autora:
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Fotografie: 3
Komentáře: 0

Po předchozích recenzích jsem nebyla negativně překvapena. Pobyt byl doporučován méně náročným klientům, A jelikož jsem se těšila na moře, pokoj jsem měla opravdu jen na přespání. Byl skromně zařízený, ale všude bylo čisto, teplá voda, žádné problémy. Byla jsem spokojená.

Fotografie

Ubytování 

Ubytování skromné, ale všude bylo čisto, nemám co vytknout.

Strava a stravování 

Měli jsme plnou penzi, inklusiv, jídlo bylo dobré, snídaně se sice opakovaly, ale vždy bylo z čeho vybírat, obědy, večeře super, pití také, ovoce mohlo být více.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Personál byl milý, vstřícný, bazén odpovídal mým představám. Všude bylo čisto, uklizeno.

Pláž a moře 

K moři jsme to měli asi 10 min.,moře teplé, čisté, koupili jsme si svůj slunečník, pláž byla písčitá, také čistá.

Okolí hotelu 

Večerní život byl divoký, rušný, taverny hezké, nejvíc se nám líbila HAMAKA, kdy pijete víno, houpete se v sítích, bomba, procházky městem krásné, do obchůdků to bylo kousek, bylo se na co dívat a co ochutnávat.

Celkový dojem 

Byla jsem v Řecku poprvé a protože jsem jela za mořem, splnilo to mé očekávání. Určitě by se chybičky našly, ale já si pobyt fakt užívala. Dobré jídlo, pití, milý personál, obsluhující u baru, kde byl bazén, se taky snažil, protože v tom teple někdy nestíhal do malých pohárů čepovat pivo. Ale jsme na dovolené, není kam spěchat.

Hotel je vhodný pro:

• Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze není ověřena a je čistě osobním názorem jejího autora. Server Recenze.cz ani jeho provozovatel nemůže ověřit, jestli autor hodnocený hotel skutečně navštívil a nenese tak žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost uvedených informací.

Komentáře

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené