Napsat recenzi

Hrůza!

Recenze hotelu Ionio Star Hotel Crete *** (Řecko - Kréta - Koutsouras)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 111x
Recenze se líbila: 218 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Katastrofa!

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Služby, které byly deklarovány v ceně zájezdu nebyly vůbec poskytovány v kvalitě jaká je obvyklá u jiných zájezdů tohoto typu.

All - inclusive: naprostá katastrofa, stejné jídlo skoro každý den, chybělo ovoce, zmrzlina, nápoje byly ředěné vodou a vydávány jako džus, mléko ředěné vodou,alkohol domácí výroby z neoznačených Pet lahví ředěný taktéž, káva jako voda, teplé víno z neoznačených Pet lahví, do kterého dával obsluhující led, zkažené párky zapečené v pečivu, stále jen smažená jídla, mleté maso se zeleninou jako karbanátky, které zapáchalo, jeden salát každý den úplně stejný-rajče,zelí,ocet,okurka, odporné 1 cm velikosti olivy, snídaně stejný výběr každý den bez obnovy, ztvrdlé smažené cukrovinky koblihy tři dny staré, odpoledne žádné zákusky ke kávě-jen od snídaně tvrdé kuličky z kynutého těsta. kávu jsem si raději koupil vlastní, (u delegátky jsme reklamovali jídlo a slíbila nápravu a nic se nedělo) Do kuchyně chodil kde kdo ve špinavém oblečení. Příšerná hygiena obsluhy-starší pán s upocenou košilí celý týden jedna a tatáž, který připravoval jídlo do nerez nádob a várnic, které byly vypnuté,takže jídlo bylo po celý týden studené. líná obsluha na baru, kdy po celý den stále obsluhu musel někdo hledat a doprošovat se o pití- unavovalo ho nás asi obsluhovat, v jídelně na stolech a ve varnách s nádobím mravenci,

Ubytování: Mravenci typu Farao na pokoji a ve stěnách díry, z ventilátoru z koupelny, který ústí do zahrady lítali komáři přímo do koupelny a dál- muselo se utěsnit igelitem,

Prostory hotelu: přetékající odpadní jímka a strašný smrad ze sklepů pod hotelem u bazénu a potkani, WC bez sedátek u bazénu ve sklepě plné komárů a zapáchajících prostor, z odpadů pouštěl majitel vodu do moře přímo pod lehátka lidí, takže do moře, kde se měli lidé koupat tekl proud sraček,0

Pláž: žádná tam není, jen rozbitá betonová plata s kusy betonu úplně všude a s dírami, vstup do moře nemožný pro hromadu kamenů a zbytků betonu, co moře za čas rozežralo, ve vodě obrovské množství dalších kamenů a ostrých kusů betonu, nebylo možné je vůbec překračovat a hned se člověk odřel, po straně utržené schody do moře mezi kusy kamenů, takže žádný vstup do moře a možnost plavání, hrozil ihned úraz. Bazén s mořskou vodou, který obarvil chodidla modrou barvou a na dně rozbité obklady, rozbité a polámané slunečníky na betonových kusech plat, staré, které propouštěly sluneční paprsky, všude kolem plat a cest nepořádek a vydrolené kusy betonu a dlažby stářím, vedle cca 100 metrů naplavené odpadky z moře v zátoce, v okolí není žádná písečná pláž-jen malé výřezy s kamínky cca 500 metrů od hotelu mezi vytékající odpadní vodou z domu nad pláží,

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Děs

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Děs

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Děs

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Děs

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Děs

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 17 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání