Napsat recenzi

Blue Sea Apartments (Řecko - Kréta - Makrigialos)

Recenze hotelu Blue Sea Hotel Apartments ** (Řecko - Kréta - Koutsouras)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 95x
Recenze se líbila: 141 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělá poloha hotelu přímo u moře, ale ve vesnici, kde dávají slepice dobrou noc. Vhodné pro nenáročné, hotel už má svoje za sebou. Pro rodiny s dětmi vhodné jen v případě, že si půjčíte auto, protože je všechno daleko. Trošku rušnější je v nedalekém Makrigialis, vzdáleném cca 2-3 km.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoje jsou dost retro, hlavně koupelna je hrozná. Možná proto ji osvětluje jen malé světýlko nad galerkou. Záchod celou dobu protékal, ale nikdo ho i přes naše urgence spravit nepřišel. Nepočítejte, že byste si tam mohli něco vařit, protože tam není skoro žádné nádobí. Výhledy z balkónů jsou úchvatné, ale chybí slunečníky, takže si tam vzhledem k pražícímu slunku můžete sednout až na večer.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Nikdo naše stížnosti neřešil. Žádný personál se tam nevyskytují a delegátka jen slibuje a slibuje...

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

V okolí je dost míst na divoké koupání téměř o samotě. Organizovaná pláž s lehátky a slunečníky je cca 20 minut chůze, ale stojí za to. Vstup do moře je kamenitý, nutné boty do vody. Nejlepší jsou místa u baru na pláži, kde vás nechají zadarmo, pokud si koupíte nějaké pití. Dělají tam i celkem dobrá jídla, takže tam lze strávit celý den, aniž by člověk musel někam za občerstvením.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel leží hned u hlavní silnice. Není tam žádná promenáda ani obchůdky. Jen asi 4 supermarkety a jedna pekárna. Dále tam nejdete 2 kavárny, restauraci specializující se na kebaby a 4 restaurace hned u moře. Posezení u moře nemá chybu, ale musí si tam člověk zajít min. 20 minut od hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Dojem nám zkazilo hlavně to, že se prý kvůli covidu neuklízelo. Nedostali jsme ani toaletní papír, museli jsme si ho kupovat. K dispozici jsme měli jen 2 malé ručníky na osobu na celých 12 dní pobytu. Cestovní kanceláři *** se to zdálo normální, takže s nimi bych už necestovala.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání