Napsat recenzi

Evora suites

Recenze hotelu Evora Suites *** (Řecko - Kréta - Makri Gialos)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 397x
Recenze se líbila: 223 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ideální pro ty, kdo hledají klid, pohodu a soukromí. Vůbec nic vás v tom nebude rušit, jste jenom vy, moře na blízký dohled, krásná pláž, perfektní místo pro dovolenou pro ty, kdo chtějí být jen sami sebou. Žádná vtíravá zábava zvenčí. My jsme s manželem trávili den na pláži čtením, procházkami po pobřeží (Krétu už jsme předtím procestovali) a nádhernými večery v tavernách nebo na terase vkusně zrenovovaného ubytování, kde jsme při víně vedli dlouhé hovory o životě a dovolenou si doslova užívali.

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Evora suites je šest zrenovovaných apartmánů v první ze tří budov (pohledem od moře úplně vpravo). Jsou oproti dvěma ostatním domům Artemis hodně moderní (ale Artemis má taky svoje kouzlo, taková ta řecká architektura, spousta květin, soukromé balkónky, v tomto rezortu je úplně jedno, kde bydlíte, vše nádherně romantické). Hlavní devízou je klid a soukromí.Všechny pokoje mají výhled na moře, po pár schodečkách se dostanete hned na pláž, hotel je trošku ve svahu, takže nádherný výhled na moře, na eurakárie, cypřiše, zahradu.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Měli jsme pobyt bez stravy. Snídani jsme si užívali doma, tu si snad každý umí udělat sám. Ve vedlejším minimarketu jsme nakoupili čerstvé pečivo, máslo, džemy, sýry apod., a pak jsme si ráno užili ve dvou na terásce s ranní kávou a třeba s vajíčky na cibulce ochucenými čerstvou bazalkou, která roste všude u apartmánů v květináčích. Po poledni při pobytu na pláži jsme třeba zašli do cca 100 m vzdálené typicky řecky vybavené plážové restaurace na oběd (mimochodem úžasný personál, jídlo skvělé), večer někdy do některé z blízkých taveren na večeři.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Naprosté soukromí, nikdo vás s ničím neobtěžuje, úklid 1x týdně. Což nám vyhovovalo. Žádné animační programy, řvoucí děti, personál milý a vstřícný, ale nikdo se nevnucoval. V pokoji je veliká dvoulůžková postel, malá sedačka se stolkem, vestavěný zavírací kuchyňský kout se základním nádobím, vestavěné skříně. Všechno světlé, čisté. Dvouplotýnkový el. vařič, varná konvice není. Pokoj je dost prostorný. Koupelna nová, hezká, čistá, sprchový kout + WC. A krásné je to, že když se ráno probudíte a otočíte hlavu k oknu, naskytne se ten nádherný pohled k moři.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Na pláž je to po schůdcích cca 50 m. Jak jsme prošli celý záliv, tady je nejkrásnější úsek pláže, stín cypřišů, jemný písek. Celá pláž je klidná, ale tady na konci... je prostě největší klid a ještě v nejhezčí scenérii. Moře je krásné, čisté, na jižní Krétě často fouká vítr (s tím ale musíte počítat), my jsme měli vítr 2 dny. Jsou vlny a na pláži se smetající písek štípe do tváří. Ale to všechno k nádherné Krétě patří, kdo to tak nebere, může být otrávený, ale nemá smysl si tím kazit dovolenou.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel leží na konci střediska Makrigialos, které má půvabný přístav, promenádu, ale vše klidné, na jihu Kréty není masová turistika, očekávejte spíš typicky řecké prostředí se vším, co k tomu patří. Tzn. služby a nabídky nejsou exklusivní, ale o to autentičnější a pro turisty jako my víc než milé.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Nikdy jsme nebyli dvakrát na stejném místě. Ale tady uděláme výjimku. Pro velkou spokojenost a protože nás toto místo vzalo za srdce, si příští rok stejnou dovolenou zopakujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání