Napsat recenzi

Nádherná jižní Kréta.

Recenze hotelu Evora Suites *** (Řecko - Kréta - Makri Gialos)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 345x
Recenze se líbila: 278 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Bydleli jsme těsně vedle hotelu Artemis v apartmánech Artemis suits. Mají sice jiného majitele, ale využívali jsme jejich pláž, bar, internet atp. Do Řecka jezdím opakovaně, ale na Krétě jsem byla poprvé. Nehledíc na varování, že na jihu fouká a jsou tam komáři jsem jela a byla nadšená. Makrigialos je hodně na východě jižního pobřeží Kréty, dosud málo zasaženým masovou turistikou. Neměli jsme možnost cestovat autem, ale týden v letovisku s dostupnými výlety utekl až moc rychle.

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Úplně nově zrekonstruovaný apartmán přímo na pláži. Málo frekventovaná silnice byla hned za domem. Jediné mínus je, že hotel je 2,5 hodiny autobusem z letiště v Heraklionu. Stejně dlouho jako letíte pak ještě jedete k hotelu.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Pobyt jsme měli beze stravy, ale minimarkety s milými prodavači mají otevřeno každý den a jsou na každém rohu. Oběd v plážovém baru a každý večer do jiné taverny. Vždy výborné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Apartmán nový, čistý, balkón, výhled na moře. Majitele jsme neviděli, paní na úklid byla milá, ale uklízela tak řecky zvolna. Než přišla, smetí jsme si vynesli sami a písek ze země zametli taky sami.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Písek, čisto, velmi pozvolný vstup do moře, vlny akorát. Na pláži bylo tak málo lidí, že se za slunečníky ani nevybíralo. Mimo slunečníky se dal využít přirozený stín cypřišů. Lidičky - dalo se courat mořem po pláži na kilometry daleko. Na jednu stranu k přístavu a na druhou stranu k rezortům.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Tradiční vesnice, pobřežní promenáda, přístav, v novější části dva velké luxusní rezorty. Ale jich hosté si žili vlastním životem a do městečka možná ani nechodili. Jednoduše dostupná pěšky je jedna pěkná soutěska. Z místního přístavu jezdí výletní loď.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Nádherná dovolená. Upozorňuji ale, že jsme byli v termínu 9. - 16. června! Takže začátek sezóny, ale vše fungovalo - výlety, taverny, půjčovna aut atd. Bylo tam opravdu příjemně málo lidí. Nevím, jak to bude v červenci a srpnu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Veronika: Wifi - 25. 2. 2019 12:15

Krásný den,chtěla bych se optat zda wifi fungovala i na pokojích nebo jen v nějaké společenské místnosti? Děkuji za odpověď Veronika reagovat

Dana Talašová: Re: Wifi - 26. 2. 2019 21:39

Dlouho nám trvalo, než jsme získali heslo k wifi. Pak ale fungovala i na pokoji. Měli jsme pocit, že jedeme na wifi sousedního hotelu, ale to je jedno. Fungovalo to. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání