Napsat recenzi

Božííííí

Recenze hotelu Sunshine Crete Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Koutsounari)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 942x
Recenze se líbila: 547 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhle na hotel z tribuny výhle na hotel z tribuny
  • kupel byla naprosto v pořátku kupel byla naprosto v pořátku
  • jídelna jídelna
  • písek na pláži písek na pláži
  • výhled na hl. budovu od restaurace výhled na hl. budovu od restaurace

Hotel nás mile překvapil. Podle mě by si hotel zasoloužil 5*

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování bylo naprosto v pořádku. Akorát kohoutky na vodu kapku zašlé. Celý hotel je tak z 80. let-nově zrekonstruován. Ručníky měnili 2x týdně kvůli šetření životního prostřed. Hotel se zkládá s hlavní budovy a několika bungalovů pro dvě rodiny. V hlavní budově byly pokoje i metr pod úrovní terénu. Nevítanou řeckou a vůbec středomořskou "specialitkou" jsou mírně koncentováni švábi. Nic hrozného pokud nebydlíte v bungalovu nebo pod úrovní.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava byla poněkud chudší. Na snídani stále stejné věci: saláty, zelenina, jogurty, cereálie. jediné co se měnilo byly občas čerstvé palačinky. Na obědy a večeře byly saláty, těstoviny, brambry a zákusky. K tomu čerstvé grilované maso. Pití v automatech, džusy, pivo a víno. Restaurace je vzdálena od hlavní budovy cca 100m.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál milý, ochotný. Byli jsem tam s EXIMtourem a slečna delegátka Nikola nám napsala transfer na letiště v 6:00. My si objednali buzení na 4:30 a brzkou snídani na 5:30. Paní z recepce nás probudila pokojovým telefonem. A v 5:00 nám volají z recepce že tam máme autobus. Na recepci nám řidič oznámil, že máme smůlu, pokud s ním nepojedem. My jsme samozřejmě nejeli. Recepční nám VELMI ochotně všechny papíry nakopírovali a zavolali taxi. CHVÁLÍM. Jedinou výtku mám k paní v Pool baru, která nás tam nechtěla pustit s vlhkými vlas. Animační programy byly na dvě věci. Ruské bingo atd. Součásti kompllexu je pravoslavná kaple.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž složena z malých barevných kamínků. V odpoledních hodinách kamínky pálí. Vstup do moře je velmi prudký. Veliké monožství ryb. Pokud jste zdatní potapěči, několi metrů od břehu je útes. Moře chladné.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí je malá vesnička Kotsounari=několik obchůdků, půjčovna aut a hotely. Ale zase tam byl klid. Z výletů doporučuju na vlastní pěst jet na ostrov Chrissi. Kupte si v prodejně jízdenku na bus a jeďte do Ierapetry a tam si kupte palubní lísetek. Možná na vás bude maldá slečna prodavačka řvát po uvedení národnosti: Brat'ya brat'ya. Výde vás to levněji než s CK, nás to vyšlo levněj o 40€ a to už stojí za to.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem byl užasný. Až na ruskou a německou klientelu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání