Napsat recenzi

Kakkos Bay

Recenze hotelu Kakkos Bay Hotel Resort **** (Řecko - Kréta - Koutsounari)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 609x
Recenze se líbila: 517 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel s jednou z nejkrásnějších pláží a dobrým jídlem.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Náš hotelový pokoj měl pěkný výhled na moře, což všechny nemají. Některé pokoje jsou i k silnici. Jedni lidé z našeho zájezdu byli dokonce ubytovaní v suterénu... Byl však vedle baru, takže ne úplně klidný. Paradoxně nás ale víc než večerní bar rušila uklízečka, která měla vedle kumbál a časně z rána v něm začala šramotit. Pak začala rovnat terasu u baru - šoupat těžké dřevěné židle po mramorové podlaze za vydatného skřípání. Neděli ráno 7:00 si na dovolené představuji jinak...

Ani úklid nebyl takový, na jaký jsem z hotelů podobné úrovně zvyklá. Podle pravidel se ručníky a povlečení měly měnit co 3 dny, ale i 4. den jsme měli stále ty stejné. Mýdlo nám uklízečka nedoplnila, dokud jsme si o něj nešli říci. Co mě zarazilo nejvíc, že se v pokoji ani nevytíralo, maximálně zametalo a ani to ne denně...

Plus je individuálně ovladatelná klimatizace fungující celý den.

K hotelu patří i mnoho bungalovů rozmístěných v zahradě. Ty jsou zřejmě klidnější, ale nemají výhled na moře. Zdálo se, že jsou vybaveny moderněji, podle informací lidí v nich byla např. i varná konev.

Ještě bych podotkla, že v hotelu je relativně dost schodů, což nebylo ideální zejm. pro starší osoby.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídlo bylo vynikající, i když se s periodou cca 4 dny opakovalo. V nabídce oběda i večeře byla vždy alespoň jedna ryba. Hvězdička dolů je za to, že v jídelně prakticky celou dovolenou nebyly džusy, které být měly a za skutečnost, že i v ALL INCLUSIVE byla káva jen u snídaně a mezi 16 a 17h u baru, jinak ne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

V recepci hotelu je za nízký poplatek k dispozici sejf. Internet v recepci, wifi i lehátka na pláži byly letos zdarma. Hotel nabízí časné snídaně prakticky kdykoliv (měli jsme ji i v 5:00) a obědové balíčky. Personál velice ochotný, milý a vstřícný - jak v recepci, tak v jídelně i pool baru. Nelíbil se nám akorát přístup barmanky v lobby baru, která velice nápadně upřednostňovala německou klientelu (obsloužila ji okamžitě, i když jsme už dlouho čekali ve frontě a také jim klidně dala zdarma alkohol, který standardně v ALL INCLUSIVE nebyl). Market v hotelu byl velmi dobře zásobený, dlouho otevřený a s nízkými cenami.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Pláž s drobnými oblázky kousíček od hotelu nás vyloženě nadchla. Moře průzračné, hrálo všemi odstíny tyrkysu, všude bylo vidět na dno, vlny většinou menší než v okolí - roztříštily se o okolní útesy. Poměrně rychle bylo hluboko, takže asi ne zcela ideální pro malé děti... Ale i s těmi tu rodiny byly a nikdo si nestěžoval. V půlce pobytu zřejmě začala sezona, přibylo lidí a tak byl trochu boj o lehátka...

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Cca 300-500m od hotelu byly tři menší markety, půjčovny aut a kol a autobusová zastávka (např.do Ierapetry - cca 10km, cca 15min, 1,60€/osoba/cesta).

Cca 1,5km pěšinou podélmoře lze dojít do vesničky Ferma, kde najdete kostel, tavernu, supermarket a jinak mnoho opuštěných budov.

Cca 3,5km po silnici směrem do hor je vesnička Koutsounari s pěkným výhledem na záliv.

Cca 3km od hotelu je vodopád. Dá se najít snadno, cesta je dobře značena červenými šipkami. Zpočátku se jde po široké prašné cestě, pak se ale odbočí na kamenitou stezku kde je třeba občas oblézt menší skálu - není vhodné pro malé děti a starší osoby.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Na dovolenou jsme jeli hlavně kvůli moři, to je zde bezkonkurenční, a klidu, který jsme tu také nalezli.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání