Napsat recenzi

Radomír Liberda

Recenze hotelu Kakkos Bay Hotel Resort **** (Řecko - Kréta - Koutsounari)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 571x
Recenze se líbila: 187 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 6
  • pláž pláž

Je opravdu velmi těžké zhodnotit něco, naprosto úžasného.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

S ubytováním jsme byli maximálně spokojeni. Všechny služby fungovaly výborně.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Těšili jsme se řeckou kuchyni a musíme říct, že naprostá spokojenost. Všude čisto, velká ochota obsluhy. Zvláště obsluhující Nico servis, byl nepřekonatelný. Svým úsměvem a optimismem nás vítal ke stolu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Pokoje čisté, výhled na moře, pokojské velmi slušné, úslužné, usměvavé. Slečna na recepci i přesto, že neumíme jazyk, velmi ochotná. Personál na jedničku.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Pláž se udržuje v čistotě, každé ráno tam pracují lidičky, sbírají odpad a celkově uklízejí. Moře nádherně čisté a vstup do moře trošičku komplikovanější, díky kamínkům, ale boty do vody to bez problému vyřeší. Lepší než písek.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí hotelu je velmi krásné a velmi dobře udržované.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Naprostá spokojenost. Vřele doporučujeme všem, kteří chtějí strávit svůj pobyt v čistotě, pohodlí a užít si zaslouženou dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Dotaz - 29. 9. 2019 6:57

Dobrý den. Hotel kakkos bay mám ve svém hledáčku už delší dobu. Váhám pouze z toho důvodu, že jsem v několika recenzích četla, že je zde v moři brzy hloubka. Po cca kolika metrech už dospělý nedosáhne? A nevíte, zda je to v tomto směru lepší u vedlejšího hotelu kakkos beach? Manžel se stal po nemoci neplavcem a v moři používá pomůcky, potřebuje, aby bylo alespoň pár metrů mělko. Moc děkuji. reagovat

r: Re: Dotaz - 29. 9. 2019 8:01

Dobrý den nemusíte mít nějaké velké obavy vstup do moře je cca mělký 8-10metrů někde více někde méně a oba hotely a jejich pláže odděluje ,jak je vidět na snímku ,ta skála.Jinak oba hotely mají stejného majitele a je možné využívat obě pláže. reagovat

Jana: Dotaz - 30. 9. 2019 6:34

Moc děkuji, asi mám pro příští rok rozhodnuto (CK A****už má nabídku). Upřednostnil byste na ubytování hlavní budovu nebo bungalov? Jana reagovat

Jana: Prosba - 30. 9. 2019 11:24

Moc se omlouvám, ještě jeden dotaz. Trochu si pohrávám i s myšlenou na vedlejší Kakkos beach. Ptala jsem se u cestovky, jaký je rozdíl mezi all. incl. u Kakkos bay a ultra all. incl. u Kakkos beach a bylo mi odpovězeno, že u ultra all. incl. jsou i alkoholické nápoje. To mě překvapilo, vždy jsme zvyklí i u klasické all. incl. mít alkohol (místní výroby). Můžete mi prosím říct, jaké nápoje jsou zde v ceně? Moc děkuji. Jana reagovat

Lipo: info - 30. 9. 2019 17:03

Zdravím my byli na hotelu s výhledem na moře a ikdyž jsme měli za stěnou hned bar večerní s posezením tak byl celkem klid a my byli tak utahaní z moře ,že jsme lehli a za chvilku spali.Bungalovy nemají výhled na moře ale je tam asi více místa myslím ,že ideál pro rodinu.A k tomu all ink.bylo pivo víno a z alkoholu vodka,rakija a ouzo .Koktejly a normální alkohol byl za prachy koktejl vyšel nejdrašší za 10e tzv. zoombi 3druhy rumu a spalo se jako za mlada.Zajímalo by mně jaký je cenový rozdíl mezi all a ultra all a kolik vyjde pobyt v Kakkos Beach . reagovat

Jana: Re: info - 30. 9. 2019 17:43

Na stránkách CK A*****už jsou ceny pro příští rok. Cena na začátku září u pobytů na 11 nocí je u Kakkos beach cca o 11 tisíc větší. Rozdíl v ceně není jen z důvodu ultra all.in., ale také z toho důvodu, že se jedná celkově o vyšší úroveň hotelu, je to 5*. Děkuji za informace. Jana reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání