Napsat recenzi

Coriva Beach hotel, Koutsounari, Kréta

Recenze hotelu Coriva Beach Hotel CHC *** (Řecko - Kréta - Koutsounari)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 208x
Recenze se líbila: 247 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Těšili jsme se na bungalov zeleni … vyfasovali to malé na bidýlku! Těšili jsme se na bungalov zeleni … vyfasovali to malé na bidýlku!
  • Jiný z pěkných bugalovů hotelu ... Jiný z pěkných bugalovů hotelu ...

Jelikož jsme milovníci Řecka a Kréty zvláště, velice jsme se těšili na pobyt na jihovýchodě tohoto krásného ostrova. Plánovali jsme navštívit hlavně Kato Zakros, Xerokambos, zdejší osamělé pláže a krásné hory nad nimi. Po delší době jsme si k ubytování vybrali vesměs dobře hodnocený hotel s 3,5*, s PP, bungalovy u krásné pláže Long Beach. Jinak rádi pobýváme v apartmánech bez stravy s tím, že se stravujeme v řeckých tavernách. Byla to pro nás po letech změna a těšili jsme se na pohodový pobyt!

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Na všech fotografiích hotelu Coriva Beach jsou krásné bungalovy s terasami, v zeleni, obklopeny květinami a stromy, vyjímku tvoří pokoje v hlavní budově, o nichž však v CK tvrdili, že je nedostaneme, a ubytováni budeme pouze v bungalovech. Jaké bylo naše velice nepříjemné překvapení, když na nás údajně "zbyl" malý betonový kumbál č.112 přístupný po 15-ti nepohodlných schodech, s mini betonovým balkonkem, kde měl výhled pouze jeden ze sedících-druhý se mohl dívat do protější betonové zdi! Více místa než na dvě židličky, stolek a 2 šňůry na prádlo na tomhle "balkonu" nebylo! Ještě větší překvapení na nás čekalo uvnitř! Vstoupili jsme s nadějí, že zde snad bude ještě jeden vchod na nějakou terasu, bohužel, pouze maličký pokoj s malým oknem, vedoucím na onen balkonek a protější zeď, takže minimum světla, navíc protější bungalov-mimochodem apartmánového tipu se dvěma místnostmi, chodbou mezi nimi a balkonem s výhledem na moře, cca 1,5 m od dveří - takže absolutní absence soukromí! Dveře na balkon se prakticky nedaly otevřít bez toho, aby nám sousedi nehleděli přímo do postele!

K našemu zděšení nám bylo sděleno, že hotel je plný, směna není okamžitě možná! Delegát se po naší stížnosti snažil o výměnu, která však byla možná až 3.den, kdy my byli na celodenním výletě a nestihli termín směny! Pak už nám to bylo jedno, neb jsme 7.den po vlastní ose odjížděli … Veliká kaňka na jinak velmi pěkném pobytu na JV Krétě! Pozor na bungalov č.112!!!

Jinak vybavení pokoje kvalitní, lůžka, nábytek bez připomínek, velmi pěkná koupelna.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Velmi dobrá PP, kvalitní snídaně i večeře formou velmi dobrého bufetu, většinou řecká jídla.

Byli jsme spokojeni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Jelikož nám na recepci nevyhověli s výměnou pokoje, hodnotíme služby záporně. Úklid až přehnaný - denní, výměna ručníků denní, povlečení obden. Uklizečka nechodila pravidelně ve stejnou dobu, často nás nevhodně překvapovala, jednou dokonce nechala otevřený pokoj. Pořádek máme rádi, ale co je moc, je moc.

Krásný bazén.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž hotelová, bez poplatku, s obsluhou z blízké taverny. Nádherná, jemné šedé oblázky, rozlehlá, často v červnu poloprázdná, místa, kde mohl být člověk sám. Moře krásné, čisté, úžasné koupání, brzy hloubka.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Koutsounari je typické letovisko s apartmány a hotýlky pod horami, zde prakticky bez foliovníků, kterých je v okolí velké množství. Několik marketů, pár taveren. Autobusová doprava. My měli na celý pobyt vůz a procestovali velkou část JV Kréty - od Kato Zakros po Arvi. Pobřeží krásné, spousta nádherných pláží, většinou bez lidí, soutěsky, krásné okolí, hory a zajímavé krétské vesničky. Rovněž mínojské památky-Kato Zakros, vily, Gournia.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Hotel bychom doporučili pouze s varováním na možnost ubytování v bungalovu č.112. Velmi nepříjemný zážitek!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Krejčířová Renáta: dotaz ke stravování v hotelu CHC Coriva Beach - 10. 8. 2022 22:46

prosím, kdo jste byli v tomto hotelu, dávají tam na ruku ty nepříjemné kroužky. Jedeme tam za 14 dnů. Děkuji za odpověď. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání