Napsat recenzi

Lidský život nic neznamená - jen peníze a peníze

Recenze hotelu Almyra Hotel & Village Giannoulis **** (Řecko - Kréta - Koutsounari)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 721x
Recenze se líbila: 325 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotelový komlex na první pohled pěkný, ale personál nekontaktní, s minimální komunikací. Jídlo tradičně v Řecku dobré, ubytování slušné. Ale k tomu si přidejte dostupnost alkoholických nápojů ve velké míře a tím o návštěvníky péče ze strany hotelu končí. Popíšu dále, co se nám stalo. Bezpečnost klientů nikoho nezajímá a pan ředitel je pěkně arogantní na klienta, který si na něco stěžuje. Zažil jsem na vlastní kůži...

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Vyhovující

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Tak tedy, co se přihodilo? Divíme se, že takový hotelový komplex jako Almyra na Krétě nezabezpečuje dostatečně klienty na vlastní pláži u moře (a to při plném obsazení asi 300 pokojů odhadujeme přítomnost až 800 lidí). Žádný plavčík nebyl po celou dobu na svém místě, pouze 2 pánové seděli u budky kousek od baru, odkud nebylo vůbec vidět na okraj moře a navíc vždy končil v 16hod a odjeli!! 3 dny před koncem se nám tam utopil rekreant z Německa a pouze Češi a Polák (turisté) ho vytáhli a dávali první pomoc po dobu 35min. do příjezdu záchranky a další sháněli první pomoc. Rusové jen koukali a nic. Hotel není vybaven zdravotní službou. Barman nakonec zavolal na recepci a ta teprve volala smluvního lékaře, ani nezavolali záchranku. Normálního člověka by napadlo hned volat záchranku, ale tu jsme museli zavolat sami, když jsme viděli tu bezradnost !!? Lékařka tedy přijela po 30min. pouze s telefonem v ruce bez pomůcek. Pan ředitel přijel po ní a jen koukal. Záchranka nakonec odvezla pána do nemocnice a pan ředitel se nebyl schopen ani postarat o jeho manželku na pláži (byla jasně v šoku), o kterou se musela postarat jiná turistka. Pan ředitel místo toho prudce otočil auto a všechny nás zahrnul prachem a odjel.

Pán bohužel byl už mrtvý na pláži a nepodařilo se ho už v nemocnici oživit. Nikdo neví, jak dlouho v té vodě ležel. Kde byl plavčík, že????

Následně jsem si chtěl o případu promluvit s panem ředitelem, že se nám tento přístup nelíbí, aby zajistil nadále přítomnost plavčíka a alespoň poděkoval českému návštěvníkovi Martinovi, který celou půlhodinu dával umělé dýchání, i když tušil, že asi zbytečně. Pan ředitel se nechal přede mnou zapírat, tak jsem řekl, že si počkám. Nikdo nepřišel ani neodešel, jen servírka donesla kávičku. Po půl hodině mi recepční řekla, že tedy můžu jít...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Pana ředitele zajímalo číslo pokoje a když jsem mu řekl, že nejde o pokoj, ale včerejší neštěstí, naježil se. Nejdříve napadl moji angličtinu, že mi nerozumí. Na námitku, že jemu je také hůř rozumět, vyjel, že on má papír o státní zkoušce, tak on umí, mi nezbylo odvětit, že já ji mám také. Nicméně pak mě začal teprve poslouchat, ale přitom něco stále dělal na počítači. Vubec jsem se nedostal k nějaké zmíňce o poděkování, protože na mě vyjel, že oni vše splnili podle předpisů a on se tedy vinen necítí. A jestli si chci stěžovat, ať si podám oficiální stížnost na jejich ředitelství. Stále něco dělal na počítači a řval na mě !!! Musel jsem zvednout hlas i já a se slovy, že už nikdy více k nim a zajistím patřičnou recenze jsem odešel....

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Takže toto je "péče o klienty" !!?? Lidský život pro ně nemá cenu, jen peníze a peníze...

Zajímavé bylo, že druhý den vše fungovalo uplně jinak - srovnaná lehátka, i na pláži, plavčík do 18,15h, i večer se uklízelo kolem bazénu... - pak jsme zjistili, že přijela delegace ze ředitelství (zřejmě kvůli tomu neštěstí)... že by to přece jenom šlo, když se chce?

Ale my rozhodně do tohoto hotelu UŽ NIKDY !!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 20 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání