Napsat recenzi

Klidná dovolená??Zapoměňte!!!!

Recenze hotelu Galatia Aparthotel *** (Řecko - Kréta - Kokkini Hani)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 367x
Recenze se líbila: 424 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Bohužel jsem dala na kladné recenze tohoto ubytovacího zařízení a na místě jsem hořce litovala...Tak špatně jsem ještě nikdy nebydlela a že létám na dovolenou 2x za rok.Ubytování stojí hned u silnice a hlavně všechna letedla přistávající v Heraklionu vám letí nad hlavou i na pláži,kde se snažíte trávit většinu dne.Myslím že by nebylo na škodu přidat do informací obdržených při příletu pár základních frází v řečtině/pozdrav,poděkování/.Alespoň jsem to zažila u jiných CK.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Neodpovídá ani 2*.Záleží jaký dostanete apartmám či studio.Já měla smůlu na malý pokoj na "pavlači" do kterého v noci svítilo bezpečnostní světlo a při vstupu jste byli skoro u postele.Pouze sprchový kout/ucpaný odpad/ s WC byl oddělen dveřmi.Stúl+2židle,jeden noční stolek+2postele,malá vestavěná skříň.Klimatizace za polplatek ani při provozu po celý den není schopná pokoj zchladit protože je umístněná nad postelí a chladí do dálky cca 30cm.Ani paní recepční si s ovladačem nevěděla rady,Fén na požádání bez poplatku.Výměna ručníků 2x během týdenního pobytu ale za celou dobu nikdo ani nesetřel podlahu,která byla zaprášená už při příjezdu.Vchodové dveře nemají závěs jako na okně a tak každý den 3hod před západem se zvedá teplota v místnosti klimatizace neklimatizace.

Obzvláště specialita Řecka nesplachovat toaletní papír je fakt něco.I na hotelu to v tom vedru občas páchlo!!!

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Stravování v hotelu Arina Sand all inclusive ale v řeckém podání..Tento hotel je uváděn jako 4* ale ve srovníní s tureckou 4* jedna hvězda musí pryč.Hlady jsme však netrpěli jen občas při snídani nedostatkem hrníčků na kávu a kdo přicházel na večeři kolem 20hod i s nedostatkem místa k sezení.Během oběda toto nenastávalo neb se dalo slušně poobědvat v baru u bazenu a o 1/2hod později též v uzavřené ale dobře klimatizované restauraci.Také řeckých specialit byli poskromnu.Toto byla moje první dovolená na které jsem díky chudé stravě nepřibrala jako obvykle u all inclusive v jiných zemích.Ani místní víno nebylo obzvláště chutné/červené ani růžové/a tak jsem zůstala věrná pivu,které naopak nemělo chybu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

V katalogu je nabízen plážový servis ale bez osušky.Hoteloví hosté osušky fasovali na recepci s možnou výměnou.My "přespolní" jsme buď nejaký ručník měli a nebo podle delegátky jsme si za 7EU mohli jednu zakoupit a na konci pobytu vyhodit.Nejspíš víc nevydržela.Obsluha v restauraci i na baru bez připomínek..

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Na tak rozsáhlý komplex malá pláž a tím pádem i málo slunečníků a lehátek.Kdo si ráno kolem 8hod nepoložil ručníky na lehátka,měl kolem 9.30 už smůlu.Pláž písčitá ale na několika místech valy vyplavených a schnoucích řas takže přístup do moře omezen.Dost dlouho mělko takže na plavání musíte ujít kus cesty.Také nikde není sprcha poze asi 3místa na opláchnutí nohou při odchodu z pláže..

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Silnice před dálnice za ubytováním.Ještě hůře na tom byli turisti ubytovaní v Anna aparthoteu kde ještě v uličce každý večer diskotéka..Ráno vás budí popeláři a i zastávka autobusů byla kousek od ubytování.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Ubytování clever neodpovídá fotografiím uvedeným v katalogu a i při využívání služeb rádoby 4*hotelu přes silnici nedoporučuji klientům zvyklým na určitý standart a kvalitu 4*hotelů v jiných zemích.Ani kladné recenze nejsou zárukou klidně strávené dovolené.

Už nikdy více

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Renáta: Cestovatelce - 5. 10. 2015 13:44

Dobrý den. Chtěla bych reagovat.Hrubě nesohlasím.Clever hotel Arina kde jsme na 100%využínali služby all exklusive neměl chybu,všeho dostatek,personál mily vstřícný,čisto výběr z mnoha pochutin,večeře formální animace luxus bary a barmani skvělí.Bydlení v Galatia čisté co dva dny úklud velni vkusné a moderní.Silnice sice ano, ale skoro jako vesnická auta a letadla jsme neměli čas vnímat byli jsme zcela zaneprázdněni programem hotelu.No prostě skvělé určitě pojedeme zase.Delegátka splnila každé přání,poradila jak poznat krásy Kréty.Její služby vyčerpávající.Lituji paní ( cestovatelka),která napsala recenzi ,že si dovolenou neužila,kdyby raději odpočívala namísto hledání nedostatků určitě by byla spokojenější. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání