Napsat recenzi

Dovolená Kréta - Hotel Dimitra

Recenze hotelu Dimitra Hotel & Apartments *** (Řecko - Kréta - Kokkini Hani)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 122x
Recenze se líbila: 296 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ostrov jako takový, je moc pěkný. Nachází se zde spoustu míst vhodných pro výlety. Moře je krásně čisté a teplé.

Ovšem hotel Dimitra, ten už nikdy určitě nenavštívíme.

Ubytování  průměrně (2/5)

Pokoj byl vcelku pěkný. Jen ve sprše netekla téměř voda. Proud byl hrozně slabý, takže jsme se chodili umývat do sprch k bazénu.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Stravování ve formě polopenze bylo takové všelijaké. Snídaně byla každý den stejná, což bývá běžné, ale zde nebylo moc z čeho vybírat. Černé pečivo a musli bylo pouze první dva dny, celou dovolenou poté již nebylo nic. Pouze oschlá veka a toustový chléb.

Večeře byly několika chodové. Většinou nějaké těstoviny a saláty, které se opakovaly dokola. Ryby byly pouze jednou. K večeřím nebyly nápoje, což myslím, kdyby nám nalili aspoň čistou vodu do džbánku, tak by se nic nestalo.

Takže stravování nestálo za nic.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Pokoj byl ucházející. Špatně tekla sprcha. Paní uklízečka nám za celou dobu pobytu nevyměnila ručníky a osušky.

Personál hotelu byl celkem fajn. Jen slečna, která pracuje na recepci neumí vůbec anglicky, takže když jsme potřebovali řešit problém s pokojem či stravováním, nic nám nerozumněla.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře bylo krásné, čisté a voda byla teplá. Pláž byla sice kousek od hotelu, ale musí se přejít ještě hlavní silnice, kde je vcelku velký provoz.

Hotel nemá vlastní lehátka, takže na pláži se lehátka musela platit.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Na stránkách cestovní kanceláře píší, že se 500 m od hotelu nachází centrum města. Toto centrum se skládá pouze z pár obchodů se suvenýry a z několika restaurací či bufetů.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Na Krétu bychom se rádi vrátili, ale určitě bychom již vybrali jinou oblast a především hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání