Napsat recenzi

YASSOU KRITI

Recenze hotelu Yiassou Kriti Beach Hotel (ex Kavros Beach) *** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 3 612x
Recenze se líbila: 138 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Hodnocení hotelu Yassou Kriti.

Nedoporučuji nikomu!

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Měli jsme jeden pokoj, kde byla manželská postel a dvě přistýlky. Hučící klimatizace nad hlavou, bez které by nebylo možno v prázdninový, tropický termín v pokoji přežít! Dále malá, opět velmi hlučná lednice! Pro někoho trpíciho nespavostí noční můra. Jedna stará skříň. Koupelna vypadala slušně, ale sprchový kout neuzavíratelný, takže po vysprchování se čtyř lidí, jedna velká klouzačka. Úklid pokojů pro nedostatek personálu pouze na vyžádání. Písek naprosto všude! Smeták k dispozici ani jeden,..... Za hotelem hlavní tah silnice, bez jediného přechodu pro chodce, takže nebezpečné přecházení do supermarketu nebo kaváren.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Neklimatizovaná jídelna!!!!!!!! Strava den co den stejná. Moje all inclusive od třetího dne byly suchary a něco co čepovali pod názvem cola! Myšlenka mého vstupu do jídelny byla děsivá, stresující,....Vedro, málo místa, čekání na uvolnění a úklid stolů, respirátory, rukavice,....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení? Jako jeden tenisový kurt, jeden kulečník, jedna dětská, plastová skluzavka!!! vedrem nesjízdná. Jinak naprosto nic !!! Mladí Řekové usměvaví, přátelští, ti starší otrávení, znechucení.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž jedna velká špína!!! Lehátka i slunečníky hodně

rozbité, kapacitně nedostačující!!! Vstup do moře po velkých šutrech! Pro malé děti, kterým pro prezentovanou písečnou pláž nevezmete boty do vody, absolutně nemožný.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Minimum kytek. Z balkonů jsme měli mít výhled do zahrady. No spíše do cizího balkónu, na strohou zídku, kabely, jednu kachnu v ohradě a chodník.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Jedna velká katastrofa a špína téměř všude, kam jsem se podívala. Myslím, že nepatřím mezi náročné zákazníky, ale co je moc, je moc! Pro mě vyhozené peníze!! Nikdy jsem se z dovolené netěšila tolik domů, jako tentokrát.

Tento hotel ani lokalitu NEDOPORUČUJI!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 101 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

jiří: humus - 11. 8. 2021 11:57

hotel nebo hostel yassou kriti nebo kavros beach ani nám nebyli schopni říci ve kterém jsme hotelu 1.jídlo hrůza a děs kazdý den to samé kuchař zná jenom bobkový list a celý pepř a all inclisive to byl jenom vtip ani snad ten soft inklusive 2.ubytování katastrofa i po úklidu bordel všude písek smrad jako když bydlíte v žumpě museli jsme měnit pokoj první nešel zavřít balkon bydleli jsme dole ve sklepě ve druhém pokoji zase nešel fen nahlášeno neopraveno další píše že tam je fitnes no ani ve snu něco jako harampádí do kovošrotu 3.cesta z letiště píše se cca 50 minut tak nato taky zapomeňte jeto 1hodina a 40 minut a to to valil docela slušně a ani jsme nikoho nenabírali 4. all incklusive no snídaně smažená vejce ,párek vařená vejce jeden druh salámu a sýr někdy pomeranč,banán se šlupkou nebo meloun vločky jogurt a marmeláda nutela jednou týdně a obyčejná buchta svačinka na baru který fungoval jen jede u bazénu tousták od snídaně odpolední zákuse buchta od snídaně obědy večeře hnus služby celkově katastrofa škoda že jsme nejeli bez jídla přes místní dálnici několik supermarketů a jedna krásná taverna olympikus nebo tak nějak tu doporučuji moře čisté a teplé to bylo super slunečníků a lehátek všude málo reagovat

Denisa Fros: YASSOU KRITI - 6. 3. 2023 13:04

Po celkovem shrnuti a odstupem casu hotel doporucuji. Hotel se nachazi primo na plazi. K hotelovemu komplexu patri dve plaze, lehatka jsou zde bez poplatku. Plaze ciste, vyborny pristup do more. V blizkosti hotelu dva supermarkety, obchody, taverny, mala nevyhoda, ze se musi prejit frekventovana komunikace. Co se tyce stravovani tak je plne dostacujici, vyber ze tri jlavnich jidel, nekolik salatu, dostatek ovoce, zeleniny. Do hotelu se letosni sezonu chci navratit. reagovat

kája: Re: YASSOU KRITI - 8. 5. 2024 12:45

Tak si to užij, a nezapomeň se pořádně najíst. Až tě povezou do špitálu s otravou z jídla, jak je tu běžné, vzpomeň na svou recenzi. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání