Napsat recenzi

Velké zklamání

Recenze hotelu Yiassou Kriti Beach Hotel (ex Kavros Beach) *** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 777x
Recenze se líbila: 475 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velký omyl a zklamání. Tak lze ve stručnosti popsat naší dovolenou v tomto hotelu. Když jsme přijeli na místo, líbilo se nám tam. Když jsme uviděli pokoje, líbilo se nám tam už o něco méně. Žádný luxus jsme rozhodně nečekali, jen obyčejný hotel, ale byla tam špína a zápach z restaurace pod námi. Mávli jsme nad tím rukou a to byla naše první chyba, jak se později ukázalo. Měli jsme požádat o jiný pokoj. První čtyři dny naší dovolené jsme nic neřešili, přes všechny drobné nedostatky jsme se přenesli, užívali jsme si vysněné dovolené a žádné problémy jsme neměli. Udělali jsme si pár procházek do okolí a užívali si koupání a krásné okolí. Ani počasí, kdy bylo občas pod mrakem, nás z míry nevyvedlo. Jídlo v hotelu bylo nic moc, něco jsme snědli, něco mi i chutnalo, něco se nedalo jíst, ale nijak jsme si nestěžovali. Jenže pátý den pobytu jsme oba s manželem chytli něco jako střevní chřipku a zbytek dovolené - celé tři dny - jsme strávili na hotelovém pokoji, protože nám vůbec nebylo dobře. Kvůli těmto potížím jsme ani nemohli vyrazit na vysněný výlet do soutěsky Samaria, který jsme si předem zaplatili. To, že nám poté - po reklamaci - vrátili jen padesát procent zaplacené částky, byla poslední kapka naší zkažené dovolené. Bohužel, až pak jsme se dozvěděli, že žaludeční problémy v tomto hotelu jsou na denním pořádku a mohli jsme být rádi, že jsme neskončili v nemocnici, jako se to jednomu turistovi stalo. Hodně jsem pak litovala, že jsem si vybrala zrovna tento hotel. Asi kvůli tomu, že jsme měli mít dovolenou u moře za odměnu a ne za trest. Jinak zravotní problémy přetrvávaly ještě při odletu, kdy jsem při nástupu do letadla málem omdlela, a poté dalších několik dnů po návratu. Kdyby to byla dvoudenní střevní chřipka, asi bych nad tím mávla rukou. Mně se tímhle zdraví tak rozhasilo, že moje problémy přetrvavají doteď. Celou záležitost jsem reklamovala u cestovky a ti vinu samozřejmě popřeli. S tím, že tyto problémy bývají v tomto místě obvyklé, že lidé špatně snášejí změnu podnebí a prostředí a že hotel odpovídá ceně a popisu a podobně. Podle mě jsou to kecy, ten hotel je špinavý a vaří tam jídlo, že kterého se akorát pozvracíte a ....Opravdu nejsme s manželem nároční, spokojíme se s málem, ale tohle byla nakonec celkem hrůza. Jestli ještě náhodou budeme řešit, kde za dovolenou utratíme patnáct tisíc korun, po tomhle zážitku si to hodně dobře rozmyslíme. Za tu cenu a po konzultaci při výběru dovolené jsme čekali opravdu něco normálního, kde nám bude dobře a hezky si to užijeme. Jojo, asi jsem byla hodně naivní.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Špína v koupelně, večer byly cítit výpary z restaurace pod námi, ráno jsme v pokoji slyšeli, jak se připravuje jídlo. Vybavení pokoje jakžtakž ušlo, nám to stačilo. Večer byl slyšet hluk z nedalekého baru, kde hrála diskotéka. Bohužel si musím postěžovat na úklid, kdy se uklízečka nestarala o záchod a koupelnu, nevyměnila ručníky ani povlečení. Komunikovat se s ní dalo posunky, protože neuměla anglicky. Jeden den jsme měli hmyzí návštěvu, ale na to nás na úvodní schůzce upozorňovali, to jsme přešli s humorem.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Něco mi chutnalo, něco se nedalo jíst. Zjistlia jsem, že vše dělají v nějakém hnusném oleji nebo omáčce. Pak jsme měli žaludeční potíže, takže už jsme jedli jen suché pečivo a podobně. Někdo říká, že je to z toho jídla, někdo, že ne a že problémy jsou i v jiných hotelích. Každopádně naše zkušenost je hodně smutná a stížnosti na tento hotel to jenom potvrzují.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Tak číšníci v restauraci a v baru byli celkem v pohodě, na ty si nijak stěžovat nemůžu. Asi proto, že jsme od nich nic neočekávali. S uklízečkou, která neuměla ani slůvko anglickty, to bylo horší, nepochopila ani, když jsem jí žádala o nový toaletní papír nebo tak.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře bylo nádherné, čisté, na dně písek nebo oblázky. Pláž u hotelu byla celkem v pohodě, ale hotel je u větší stoky, kam do moře vedou splašky z hotelu. A vedle hotelu je prázdné místo s neutěšeným vzhledem, kde je nepořádek. Chodili jsme na kratší procházky po pláži, všude byly naplaveniny a nepořádek typu plastové lahve a podobně. Nedaleko byl také opuštěný starý hotel, to bylo zvláštní místo, jako z nějakého hororu. Možná, že časem takhle dopadne i tento hotel. Občas se nedalo koupat kvůli velkým vlnám. Ale tam je to asi normální.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Udělali jsme si vycházku k jezírku Kournas, šli jsme po silinici, všude byl nepořádek, černé skládky a podobně. Jinak krajina byla moc hezká, i u jezírka se nám líbilo. Podívali jsme se i do nedaleké vesničky Geourgiopolis, tam bylo krásně, je to moc zajímavé místo - rostou tam čajovníky, jsou tam nádherné útesy, opuštěný vojenský bunkr, molo s kapličkou. Chtěli jsme se tam vypravit ještě jednou, bohužel už to kvůli zdravotním komplikacím nešlo. Toho jsme moc litovali. Všude v okolí jsou hory, projít se po těch hřebenech musí být nádherný zážitek. Jinak to místo vypadá kouzelně, celá ta zátoka. Jen musí lidé počítat s tím,že se tam často tvoří v horách mraky a bývá tam i pod mrakem.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Je tam krásně, je to krásná zátoka s krásným mořem a s horami v okolí. Ta příroda mě dostala. Lidé, kteří tam míří, by se měli připravit na to, že jsou tam velké vlny a stává se, že se v moři nedá koupat. Občas tam bývá pod mrakem, tedy nám se to stalo. Doporučuji zvolit jiný hotel a doufat, že všechny výše uvedené potíže se vám vyhnou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání