Napsat recenzi

Velká spokojenost

Recenze hotelu Yiassou Kriti Beach Hotel (ex Kavros Beach) *** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 619x
Recenze se líbila: 204 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled na západ slunce z pláže pohled na západ slunce z pláže
  • pojíždění koní večer pojíždění koní večer
  • Chantia Chantia
  • pohled od baru přes bazén na moře a hory pohled od baru přes bazén na moře a hory
  • taverna taverna
  • blízké sladkovodní jezero blízké sladkovodní jezero

Jako každý rok i letos jsem si před dovolenou dovolil jen mrknout na recenze tohoto místa, kde jsem trávil 11 dní s rodinkou. Převažovala samá negativa, ale protože již Řecko znám, obrnil jsem se trpělivostí a HURÁ NA DOVČU. Nejlepší totiž je, nic převratného neočekávat a potom budete jen překvapení.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Velmi slušné, čisté. Z pokoje jsme to měli k moři cca 150 m hezkou pěšinou a jak už si někdo stěžoval, že měl před okny kozy - ano, my je tam měly taky a vůbec nevadili. Nebyl tam žádný kozel a tak smrad žádný a ráno jsme jim vždy hodili kousek včerejšího chlebíka a bylo nám hezky. Snad jen, pokud člověk večer koukne na televizi, tak ho zarazí, že tam je velká nabídka všech možných programů (i zpávařských), ale naše Čt 24 nikde. Stačilo by to pro kontakt s domovem...

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Pokud chci luxusní stravu a obrovský výběr - pojedu do Egypta, tam jsem to zažil. Tady počítám dopředu s tím, že to bude chudší, ale kdo není vyloženě mlsný, své jídlo si vždy najde. Jinak vzorná a usměvavá obsluha, zvlášť když jedinec není líný si po sobě dokonce i uklidit. V tu chvíli by se pro vás rozdali...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Areál jako takový je velmi příjemně řešený (až na rozlehlost jídelny a toho, že jídlo, kávu nebo chleba musíte hledat v různých prostorách.) Jinak personál velmi milý. A to stačí jen ráno pozdravit...Pouze animátor (byť asi dělal co mohl) byl slabší článek toho všeho..

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Tady jsem byl zaskočen tím, že při vstupu do moře zde byly menší nebo větší (do 25 cm) kameny. Byl to ale jen takový pás a po cca 1,5 - 2 m jste byli na písku. Jsou zde krásné vlny, takže se člověk vyřádí. Navíc nádherný výhled na hory, které jsou kolem vás, stojí za to..

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Žádné výrazné rušivé elementy mě nenapadají. Prostě Řecko..Hned přes ulici máte místní nakupní centrum s mnoha obchůdky...

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Čím míň očekáváte, tím víc budete překvapeni. My jsme navíc dost komunikativní, takže od prvního dne jsme zde našli řadu spřátelených osob a spolu jsme si to dohromady velmi užili. Můžu doporučit. K|do si rád užívá bazénu, bude spokojen, že pro malé děti je vyhrazené malé brouzdaliště (v jiných bazénech je to kolikrát 1/2 celkové plochy) takže si zde dobře zaplavete a je i dost velký...Snad jen by nemusela celý den hrát dost hlasitá hudba. Ale když jsme na to večer upozornili, abychom se mohli bavit, dalo se to ztlumit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání