Napsat recenzi

Průměr a stačilo to

Recenze hotelu Yiassou Kriti Beach Hotel (ex Kavros Beach) *** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 7x
Recenze se líbila: 45 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Po přečtení recenzí jsme se úplně zděsili, že jsme si tu koupili dovolenou. ALE...

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Průměr, odpovídá 3*, čisté to bylo, nejlepší roky to ovšem mělo za sebou. Hotel se skládá ze tří budov, Kavros Beach, kde je recepce, restaurace, bar a bazén, Yassou Kriti, kde je jen ubytování a bazén a přes silnici Kavros Garden, kde je ubytování a bazén.

My byli v Yassou Kriti, takže jsme na jídlo chodili kousek vedle, to nám ale vůbec nevadilo. V naší budově bylo jako součást all inclusive možnost si od 10-18h dát na pití: nealko- něco jako Fanta, Sprite, Cola, soda, dále pivo, víno, brandy, ouzo, a raki.

Úklid zde moc neřeší narozdíl od lepších hotelů. Pokud chcete uklidit, řeknete si na recepci. Papír se vhazuje do koše, ne do záchodu, stačí dát koš přede dveře a uklízečky vymění pytel.

My jsme byli tam,kde je taková kopule u bazénu - můžete ji vidět na fotkách hotelu.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Žádné zažívací problémy jsme neměli, jak se tu v recenzích často píše.

Snídaně: vajíčka, párek, fazole, sýr, salám, zelenina, džem, čoko krém, sladká buchta, pečivo, jogurt, müsli, cornflakes... čaj, káva...jak jsem tu někde četla, pro někoho strašná tragédie ,že k čaji není citrón... není, klasický černý čaj a pro někoho utrpení, že káva je překapávaná...no ano je, ale těžko budou dělat pro tolik lidí presíčka... mléko je také k dispozici, uvědomme si, že je to 3* hotel a kolik jsme za to zaplatili.

Obědy a večeře: stále v nabídce byly těstoviny a omáčky k tomu, zelenina, tzatziki, a pak se různě objevovaly olivy, různé úpravy brambor, jehněčí, hovězí, vepřové, kuřecí - to často s kostmi, tak jak se to tu zkrátka vaří. Byly i hranolky. V rámci oběda byla k dispozici zmrzlina- jeden druh, každý den jiná. Byly i ryby, dvakrát takové ty malé smažené rybičky a také mořské plody a mušle. A dost často zde nabízeli játra.

Sendviče a dorty by měly být součástí all inclusive. Nazvala bych to jinak. Sendviče jsou suchý toustový chléb se sýrem a salámem a musí se o ně říct na baru-nestojí to za to. A dorty bych nazvala jen suchou buchtou, ale na chuť proč ne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Byli jsme v 4* hotelu na Rhodosu,kde all inclusive opravdu znamenala all in. V tomto hotelu vše odpovídá 3*, nabídka jídla a pití je oproti 4* očesaná, ale rozhodně to není žádná tragédie. I na personálu se tu šetřilo. Nejsou tu slušně oblečení číšníci, ale jsou tu kluci zřejmě na brigádě. Animační programy žádné nebo jsme si jich nevšimli nikdo tu nechodí a nepobízí ke společnému tanci.

Škoda jen, že většinou pití dávali do plastových kelímků, že se jich tolik spotřebovalo a nikdo to netřídí

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Dvě budovy u pláže s lehátky zdarma a bazény. Pláž trochu místy kamenitá, boty do vody nejsou nutné. Jen při vstupu a výstupu z moře se hůře jde kvůli kamínkům. Voda čistá. Byly občas vlny, takže si v moři zablbnete. Hned na pláži je plavčík, který hlídá, aby při větších vlnách nebyly děti moc daleko od břehu.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V okolí jsou hotely, naproti přes silnici je výborná cukrárna. Takže pokud má někdo problém s kávou nebo sladkým, zde si napravíte chuť. Doporučujeme!

Jsou tu obchůdky se suvenýry, je tu i klasický market, kde doporučujeme si koupit vodu, voda z kohoutku je prý pitná, ale nemá moc dlouho stát, takže jsme šli raději na jistotu do balené, kdyby nás přepadla v noci žízeň nebo na výletě.

Hned vedle je karaoke a jsou tu v okolí i restaurace.

Jezdí tu vláček, kterým se dostanete na sladkovodní jezero, krása. Ovšem pozor! Nemají napsané časy odjezdů, vemte si s sebou lístek z hotelu s časy.

Někdo tu také psal, že jim radili jít podchodem, že silnice je frekventovaná. Tam jsme ani nešli, pokud máte oči a jste normální, silnice se dá přejít a nemusím do žádné černé díry.

Jinak Řekové jsou docela čuňata, takže třídění a odpadkové koše moc neřeší.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Záleží, co člověk očekává. My jsme jeli s tím, že jsou to 3* a že si zajedeme na dovolenou k moři s jídlem a s tím, že ušetříme dost peněz oproti předchozí dovolené. Byly tu i rodiny s dětmi a důchodci a vypadaly spojeně.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Šaman: Naprostý souhlas - 18. 8. 2023 17:26

S recenzí reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání