Napsat recenzi

Příjemná a klidná dovolená se dvěma vnučkami - 3 a 4 roky

Recenze hotelu Yiassou Kriti Beach Hotel (ex Kavros Beach) *** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 603x
Recenze se líbila: 554 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Klidný hotel, vhodný pro rodiče (případně prarodiče) s malými dětmi.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování podle nás odpovídá typu hotelu. Byli jsme ve vesničce Kavros již 7x - např. v hotelu Asimenia (dnešní Silver Beach), v hotelu Akti Manos (dnešní Sandy Beach) ..... Všechny tyto menší hotýlky jsou si podobné jak ubytováním, tak stravou.

Jeli jsme na dovolenou se dvěma malými vnučkami a bylo nám (ochotně) umožněno vybrat si ze 3 pokojů. Vybrali jsme si pokoj v hotelu Kavros Beach, a to blízko jídelny, bazénu a tedy i nejblíže k moři - s balkónem na východ, kde nepraží odpolední slunce.

Pokoj byl prostorný, byl vybaven ledničkou a televizí - tu jsme během naší dovolené nikdy nepustili. A ještě jedna poznámka - na pokoji se může objevit sem tam nějaký komár - dopručujeme vzít si s sebou nějaký přístroj do zásuvky proti komárům nebo případně nějaký repelent (normálně si nic nevozíme, ale s dětmi jsme se vybavili i pro tento případ).

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Po přečtení aktuálních recenzí na stravu jsme byli trochu vyděšeni, zda naše malé vnučky nebudou týden hlady. Ale každý den jsme si něco dobrého na talíř vybrali a dobře jsem se najedli. A to jsou naše holky docela vybíravé a zvyklé na každodenní čerstvě uvařené jídlo od maminky :-). Jídlo bylo chutně připravené a každý si mohl vždy vybrat něco pode své chuti (rýže, brambory, těstoviny, maso kuřecí, vepřové a ryby, řecké souvlaki, různé studené saláty, tzatziky, řecký salát, melouny, pomeranče, zmrzlina a zákusek......

Letos nás v jídelně překvapilo jedině to, že k nebyly olivy a baklava - vynikající řecký zákusek s ořechy a medem.

Jedete-li na Krétu, nemůžete očekávat "vepřo zelo knedlo" nebo řízky:-).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Pro nás, kteří jsme byli na dovolené s malými dětmi, chyběl koutek s houpačkami, skluzavkou, prolézačkami....

Úklid byl vždy v pořádku, personál na recepci vstřícný a obsluha v jídelně a na baru příjemná.

Někdo v recenzi napsal, že 1 osoba dostane u baru jen 2 sklenice pití - no to jen pár šikovných jedinců možná unese tři sklenice. Vypijete, dostanete další - možná se tím předchází rozbití sklenic o dlažbu na zemi a poranění nohou - spousta lidí chodí na baru bosá.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž a moře bezva, hlavně teplé - jezdíme vždy v druhé polovině srpna. Bohužel Kavros je oblast, kde se každoroční severní letní vítr (Meltemi) projevuje docela intenzívně a přináší vlny. Za těch 7 let se nám nepodařilo vystopovat, kdy vlny budou nebo nebudou :-).

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotel je opravu v malé vesničce, tažke "noční život" není moc rušný. Jezdí tady výletní vláčky do vnitrozemí, do vedlejšího městečka Georgioupolis a na sladkovodní jezero Kournas. Tady si můžete půjčit šlapadlo, případně se vykoupat (ve vodě jsou kameny, pro děti je vhodné vzít obuv do vody), najíst se v některé taverně s výhledem na jezero a máte pěkný celodenní výlet. Je zde také půjčovna aut, 2 supermarkety, obchůdky se suvenýry i lékárna a několik taveren. Výborně vaří v taverně Gregoris - letos jsme ale měli stravu all inclusive, tak jsme služeb taverny nevyužili.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Dovolená se nám líbila (pro prarodiče a děti velmi vyhovující), plánujeme příští rok opakovat.

Jako rodina jsme docela zdatní cestovatelé, tak snad můžeme posuzovat zájezd zodpovědně (navštívili jsme kromě různých evropských destinací např. Thajsko - i s malými dětmi, Srílanku, Bali, Japonsko, Malajsii, Egypt - s malými dětmi, Mexiko, Kubu, Peru a Bolívii, Japonsko). A všude se trochu musíte přizpůsobit jejich jídlu, ubytování ... Když jsme v Peru dostali na talíř uvařené morče i s drápkama, tak jsme se nestačili divit :-).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání