Napsat recenzi

Nikdy více

Recenze hotelu Yiassou Kriti Beach Hotel (ex Kavros Beach) *** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 358x
Recenze se líbila: 127 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Cena neodpovídala službám.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Náš pokoj nepříjemně zapáchal. Starší vybavení pokoje, ale dostačující. Funkční zásuvky byly na celém pokoji 2/4. Z umyvadla voda netekla skoro vůbec a pokud jste chytli zrovna čas, kdy se sprchovalo v budově víc lidí (většinou 17:30-19:00) nešla regulovat při sprchování teplota vody tzn. studená voda střídavě s vařící.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Kdyby se dalo ohodnotit 0/5 hvězdiček, určitě to udělám. Jídlo více než katastrofa. Každý den prakticky to samé, což by možná bylo ještě v pořádku kdyby to bylo chutné. Podprůměrná školní jídelna. Na snídani se dala jíst pouze tvrdá vejce a občas buchta když byla čerstvá a nebyla z druhého dne. Obědy bramborová kaše z pytlíku. Polévku a omáčku na těstoviny radši vůbec nekomentuji. No večeře byla vlastně z toho, co se nesnědlo z oběda + dovařeno do počtu. Tousty tvrdé. Pokud jste na večeři, která byla od 19:00-21:00 (ke konci pobytu posunuli do 21:30) přišli po 20:00 už na vás většinou nezbyl ani dezert (když zrovna byl).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Hotel a jeho vybavení jako celek pěkný. Kočky na recepci opravdu milé a se vším ochotně poradily když bylo třeba. Personál v hotelové restauraci v pořádku. Bohužel ale co se týče staršího pána na baru u bazénu nad restaurací už to bylo něco jiného. Pokaždé co jsme si šli pro pití měl s námi nějaký problém. Například mu vadilo, že si kamarád opřel ruku o kamennou desku baru, kterou měl mokrou od vody. Do ruky mu strčil a utřel po něm pár kapiček vody hadrem přičemž protáčel oči a kroutit hlavou. Další den už nám zakázal si brát 4 limonády (brali jsme i pro ostatní kamarády k moři - což jsme mu taky vysvětlovali, ale co je na tom když jsme si zaplatili all in), že na jednoho člověka maximálně 2 limonády.

Vrchol všeho ale bylo, když nám delegátka na informační schůzce sdělila, že jsou zde teď nedostatky co se týče služeb hotelu a že to máme tolerovat vzhledem k pandemii.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře krásné, ale museli jste mít boty do vody jelikož byla pláž písčito-kamenitá, ale s tím jsme byli seznámeni v informacích před odletem takže v pořádku. Co už v pořádku opravdu nebylo byly lehátka a slunečníky zadarmo. Zadarmo sice byly, ale to že jich nebylo ani pro 1/4 kapacity hotelu už se nám nikdo neuráčil sdělit. Lehátka na pláži tedy obsazené ručníky i v 6 ráno a u hlavního bazénu byly obsazené ručníky permanentně i přes noc, tam si je lidi nechávali celou dobu i když večer už odcházeli na pokoj. Takže abych shrnula téma lehátka na pláži.. pokud jste chtěli mít místo museli jste už v noci den před s ručníky na pláž ale s tím rizikem, že když jste přišli další den na pláž po snídani třeba po 9 ručníky vám stejně někdo vyhodil a využil lehátko místo vás.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Celkově byl v okolí hotelu a na pláži nepořádek - pet lahve, obaly od jídla, atd.. Musím ale vyzdvihnout překrásné východy a západy slunce. Večer po večeři se nám dvakrát stalo, že jsme si šli užívat na pláž na západ slunce a šířil se zde neúnosný zápach.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Celkový dojem dávám 3/5 hvězdiček. Hodně dovolenou zachránily výlety na čtyřkolkách. Vybrali jsme si na googlu zajímavé pláže/místa/města v okolí a vyrazili jsme. Výlet na Kournas Lake naprosto nádherný s výbornou tavernou, šlapadla a želvičky. Kdybych dala na ostatní recenze vybrala bych si pobyt bez stravy a chodila jíst jinam. Dovolenou jsme si i přes nepříjemnosti s hotelovým jídlem užili.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 101 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání