Napsat recenzi

Když na Krétu , tak ne sem .

Recenze hotelu Yiassou Kriti Beach Hotel (ex Kavros Beach) *** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 555x
Recenze se líbila: 131 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel neodpovídá zařazení do tříhvězdíčkové kategorie .Po příjezdu jsme dostali pouze dvoulůžkový pokoj , byť jsme i u recepce stáli tři . Kolik je lůžek na pokoji se podle klíče nepozná . Recepční by to snad vědět měl . Takže první zádrhel . Cesta zpět , do recepce řešit nedostatek lůžek . Pro začátek to stačí .

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ve druhém pokoji , který již měl dostatek lůžek , byl pořádný zápach . Docela dobře plesnivý sprchový kout . Záchodová mísa podložená dvěma špalíky , ale ani tak nebyla stabilní .Umyvadlo mělo původně systém vypouštění pomocí táhla , ale to někdo ukradl , takže každé vypouštění bylo spojené s ulomením , a nebo alespoň ohnutím nehtu při vyjímání špuntu .

Pro tři ubytované jedna skříň jen s tyčí na pověšení ramínek . Po celou dobu pobytu , jsme měli tedy většinu věcí v kufrech. Zásuvky fungovaly jen z polovičky , světlo svítilo jen u vstupu a bylo zároveň i pro koupelnu .Lednička byla zabudovaná do skřínky , takže spíše hřála než chladila . Klimatizace ani po několika připomínkách nedokázala chladit . Po příchodu z večeře bylo v pokoji krásných 32 až 36 stupňů . A to venku už bylo i 26 stupňů.

Spát se v tom tedy nedalo . Takže tolik asi k ubytování . A to nemluvím o tom , že cesta z pokoje do jídelny vede z jednoho hotelu kolem druhého resortu a pak se teprve vstupuje do hotelu ,kde je jídelna. Bratru cesta 300 metrů možná , že i víc .

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Strava to je kapitola sama o sobě . Jídlo trvale stejné .Snídaně : vařené vejce salám a sýr vaječná omeleta - studená .

Oběd : Čtyři jídla v různých obměnách . Rýže studená neslaná a to i v případě , že si jí nabíráte jako první strávník. Maso kuřecí a vepřové. Jen jednou za deset dní skopové. Vždy ryba ale dost nevábně vypadající. Zelenina :rajské , zelí a okurky . Případně jejich mix . Zákusky každý den stejné , suché kousky perníku a nebo piškotu .Nakrájené kousky pomeranče na čtvrtky a banány na dvou tří centimetrové kousky . Zmrzlina jen k obědu .

Večeře: podobně jako oběd .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení odpovídá stáří a přístupu jednak hostů ale i personálu .Úklid probíhá jen na objednání . Nechali jsme si uklidit jen jednou - podruhé už ne , protože uklízečka po úklidu nechala odemčený pokoj , a uklizeno bylo dost mizerně. Animační program žádný - covid . Bazény čisté .

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž je spíše horší než jak bylo uvedeno v nabídce . Úklid neprobíhal vůbec , plno kelímku, kořenů rákosu, kamení. Lehátka jen od šesté ráno - opovažte se odejít na snídani , pak si už nelehnete (Podle slečny delegátky se nepočítá s tím , že by všichni rekreanti leželi u moře, v případě , že budou již obsazena a nebude na nich nikdo ležet dvacet minut , tak máme osušky shodit a dát si tam svoje. No co si myslet).

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Obchody v dobré vzdálenosti . Procházky raději nic , protože , a to je nepochopitelné , je středisko plné Rusů , kteří jsou na covidové mapě černí. Takže raději opatrnost.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Opravdu velké zklamání . To je tříhvězdičkový hotel v Evropě . Jak asi vypadá dvou hvězda?

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání