Napsat recenzi

Kavros Beach..na urovni třech hvězdiček.

Recenze hotelu Yiassou Kriti Beach Hotel (ex Kavros Beach) *** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 518x
Recenze se líbila: 435 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel až na drobne nedostatky v pořadku. Služby hotelu vpořadku. Plaže pisečne nádherné. Na kapacitu hotelu lehátka nedostačujici, bylo jich hodně malo. V době našeho pobytu řadila asi střevni chřibka. Týden jsme proleželi na pokoji. Průjem i zvracení.. co jsem se vyptávala dalšich hostu nebyli jsme jediní kdo stravil pár dni u záchodu...jidlo se snažili střidat ale katastofa. Skoro bez chuti a ten vyběr huza. Přišlo mi to kolikrát jidlo z předešlého dne akorat s jinym kořením a už nemluvím o salátech. Už od pohledu bylo vidět, že ta zelenina neni tak čerstva....na baru skoro žadny vyběr akorat mistní brendy a vodka..drinky žadne akorat za připlatek a to docela draho..na to že jsme meli inclus jsme byli dost nespokojeny....

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Myslim si že ubytovani bylo na urovni těch třech hvěziček. Pokoj byl v pořadku vytirali každej druhej den ručniky vyměnovali akorat ta koupelna mohla by byt čistějsi mohli by sem tam použit nějakej ten připravek ale jinak v pořadku.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Jidlo už jsem psala hruza. Na tyden pobytu to jde. My jsme byli na 14dni a kvuli jidlu jsme byli radi že odjížidme. Jidlo pořadně nebylo popsany co to vubec je.a když bylo tak to nějak ani nedpovidalo.snidaně každy den stejne.skoro žadny pořadny vyběr.ovoce jenom melun a sem tam pomeranč a to jenom v době oběda a to same se zmrzlinou dva druhy.většina lidi si chodila dokupovat jidlo a ovoce do minimarketu naproti hotelu..na baru taky katastofa drinky jenom za eura žadnej vyběr akorat mistni vodka ktera se nedala pit a brendy.napoje pro děti taky nic moc asi jenom tri druhy..Vloni jsme byli na ostově Kos taky na třech hvězdičkach a to se neda apsolutně srovnat.skoda jinak si mylim že prostředi a moře nadherne...že by to bylo fak tou krizí.....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Na pokoji televize v koupelně fen vybaveni v hodnotě těch třech hvězdiček..personal vpořadku žadnej problem.Je možno si zakoupit na recepci trezor.Bohužel plno Rusaku a kulturni program byl pro děti většinou s ruskyma pisničkama pokud nějakej vubec byl,to byla dost škoda.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Plaž byla nadherna pisečna sem tam s kaminkama,plaže čisty udržovany.Moře krasně teple akorat bylo dost vln.nedalo se moc plavat ale to nevadilo kousek byl bazen tak nebyl problem jit do bazenu..akorat bych upozornila na malo lehatek ten kdo nepřišel brzy rano neměl pak šanci sehnat lehatko.myslim si na kapacitu hotelu jich bylo hodně malo..

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okoli hotelu je hezke večerni promenada se stankama ma svoje kouzlo.po plaži se da dojit taky dost daleko.joo spokojenost

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Celkovy dojem je dobry,akorat to jidlo to nam prostě nevyhovovalo na to že jsme měli incusiv spokojeny nejsme jak s barem tak s kuchyni,všeho hodně malej vyběr a to co jsme si vybrali tak nam bohužel nechutnalo a to nejsme nějak vybiravy byli jsme už i na jinych ostrovech ale tohe nas prostě dost skamalo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání