Napsat recenzi

kavros beach

Recenze hotelu Yiassou Kriti Beach Hotel (ex Kavros Beach) *** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 588x
Recenze se líbila: 249 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 1
  • vámi podaná instrukce o delegátovi vámi podaná instrukce o delegátovi

měli jsme s manželem koupený zájezd na Krétu od 14.8.2018 do 24.8.2018.Na letišti v Heraklionu,žádný delegát nás nečekal,museli jsme,všichni cestující z letadla běhat a zhanět do jakého autobusu nastoupit.Později jsem našla v instrukcích přetiskem nečitelnou zmínku o stánku č.8. Na druhý den pobytu manžel dostal horečku 38C°,a střevní problémy,za 2 dní střevní problémy jsem dostala taky.Mnoho spolurekreantú také trpělo.Často si nechali přes zdravotní pojištění přivolat lékaře.To pro vás není potíž se dotázat u příslušné ZP. Už jsme týden doma,ale střevní problémy zatím máme oba.Musím taky napsat o práci delagáta Martina,který na recepcí byl půl hodiny od 8 hodin v dobu snídaně. Na jakékoliv otázky jsme nedostali normální odpověď,jenom úsměv.O odjezdu z hotelu jsme dozvěděli na nástěnce večer před odjezdem. Žádný animační program nebyl.Nikomu nedoporučím vaši cestovní kancelář,vaši práci hodnotím na 1 z 10.Zájezd byl vhodný jen pro polské občany,protože i na recepci pracovaly vesměs polky.Hudba na baru 90%polská.O polském naturelu se snad ani nebudu zmiňovat.Hluční a hrubí lidé,jako utržení z řetězu.Prostě Kavros Beach je nevhodné pro klidně strávenou dovolenou.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

celkem v pořadku

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

hruzaaaaaaaaaa

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

hruzaaaaa

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Katastrofa

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 101 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Monika: Také nespokojenost - 30. 8. 2018 21:28

Dobrý den. Pokud se chcete přidat k dalším nespokojeným klientům tohoto hotelu a cestovní kanceláře ( která reklamace neuznává), přidejte se přes FB do skupiny https://m.facebook.com/profile.php?id=383480728852992&ref=content_filter Zde vám sdělíme více, jaké kroky jsme již podnikli... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání