Napsat recenzi

Již nikdy více!

Recenze hotelu Yiassou Kriti Beach Hotel (ex Kavros Beach) *** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2021
Přečteno: 793x
Recenze se líbila: 125 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Z hotelu Kavros jsme se vrátily (2 ženy) minulý týden, měla to být naše vytoužená dovolená, na kterou jsme se už dlouho těšily. S CK jsme v minulosti byly spokojené, proto jsme opět volily tuto CK. Ale rozhodně již naposledy!!! Na naše připomínky se stravou (viz dále) delegátka reagovala slovy, že tento hotel je tím známý!!! Na negativní recenze jsme bohužel nedaly, našli se i pozitivní, ale teprve tam nám došlo, že si to rozhodně píšou zaměstnanci CK!!! Celkový dojem umocnilo i to, že nám 2 dny pršelo, pul týdne bylo pod mrakem a celý týden fičelo jak u Baltu.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Po příjezdu nám byl přidělen otřesný malý, zatuchlý a silně prokouřený pokojíček s balkonkem na hlavní třídu, kde frčela auta ve dne, v noci oběma směry. Větrání z koupelny bylo okýnkem do chodby v úrovni od pasu nahoru, okolo procházeli hosté z ostatních pokojů. Hned jsme ho šly do recepce odmítnout a naštěstí nám dali pěkný pokoj v horním patře s výhledem přes celý areál až na moře. Upozorňuji, že výstup byl jak do věže točitými schody, hotel není vybaven výtahem, s těžkými kufry v důchodovém věku dost náročné. Není kdo by pomohl. Utržené wc prkýnko, ucpané umyvadlo a protékající sprcháč nás v tomto ohledu nechal už klidné.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Strava a celkově úroveň podávání jídla byla jedna velká katastrofa. 1x za týden feta sýr, 0! x tzatziki, 3x olivy nejhorší kvality, zelenina na hranici kvašení, druhý den rádoby zapekli, chuť a řecké koření neznajíc, strouhaná suchá mrkev a nahrubo krouhané zelí jak pro králíky, haldy bílé cibule (ta jediná se dala jíst). Ryby 3x - buď uvařené ve vodě nebo upečené na žluklém přepáleném oleji, který byl cítit po celém areálu. Polévky ve stylu vypláchnutých hrnců z předchozího dne. Z ovoce sem tam červený a žlutý meloun, zčernalé rozsekané banány, jablka a hrušky. Káva a čaj naprosto nepoživatelné točené z várnic z kohoutku, kde se nonstop celý den převařovali. Jen pivo a ouzo na baru se dalo celkem pít.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Sportovní a kulturní vyžití vůbec žádné, v hotelu 1 studený bazén a ve vedlejším 1 menší. Původně proklamovaných 5 bazénů a 1 vnitřní se v žádném případě nekonal. Dle delegátky možno využívat i hotelový komplex přes hlavní silnici včetně bazénů a baru - jaké bylo překvapení, když jsme tam přišly a hotel zavřený, bazény vypuštěné...což se asi slečně delegátce během sezony asi nedoneslo!!! Úklid pokojů se nekonal, pouze na vyžádání, což jsme 1x zkusily, takže původně ještě trochu lesklé dlaždice v pokoji byly rozmatlány asi hadrem z vytírání celého hotelu, ručníky dodané zatuchlé s odpudivými fleky. Personál nepříjemný od recepce počínaje, vstřícnost a úsměv jsou jim absolutně cizí.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž špinavá, klacky, kameny, kelímky od nápojů, použité prezervativy, vajgly, rozlámaná plesnivá lehátka, špatný vstup do moře přes větší kameny, muselo se jít cca 100m dál pro lepší vstup. V místě hotelu úplně největší vlny a vichr, stále přítomný plavčík, který nepouštěl do moře lidi ani při menších vlnách, běhal po břehu, případně jezdil na 4kolce a pískáním vyháněl plavce ven. Podezřelá byla stoka pokrytá žabincem, co vtékala do moře hned u kraje pláže.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Pod okny hotelu byl zavřený ve výběhu 2X2m pes, který ve dne v noci štěkal, případně vyl, k tomu kokrhal od 4h ráno kohout, takže se nedalo v noci větrat, spánek jen s puštěnou klimatizací. Pár obchodů přes frekventovanou hlavní třídu s velmi nebezpečným přecházením bez přechodu pro chodce. Hůře chodící osoby jsou v ohrožení života. Žádné hřiště pro děti.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Celkově jedna z nejhorších mých dovolených, strašná strava, otřesná pláž, obří vlny, kameny při vstupu do moře, nepříjemný vítr, nepříjemný personál

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání