Napsat recenzi

Bída

Recenze hotelu Yiassou Kriti Beach Hotel (ex Kavros Beach) *** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 411x
Recenze se líbila: 435 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zklamání, to je asi nejrychlejší způsob, jak vyjádřit naše pocity z hotelu. Hotel má dvě budovy, což v některých ohledech není úplně příjemné, když bydlíte v té vedlejší, ale to by bylo to nejmenší. Klientela tohoto hotelu je tvořena převážně Čechy, Slováky a Rusi, což je někdy trochu otravné. Například při tzv. "zabírání lehátek" (viz. dále).Jídlo se nedalo jíst, atak jsme byli nuceni chodit na jídla do přilehlých restaurací nebo si kupovat vlastní jídlo v supermarketech, čímž se nám dovolená dost značně prodražila.

Kréta je však krásný ostrov, jak jsme se díky cestování po této zemi přesvědčili a byla by škoda se sem nepodívat. Škoda však rozhodně není vynechat tento hotel. Absolutně NEDOPORUČUJI. Akorát si přivodíte stres, žaludeční a střevní potíže a zbytečné problémy.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Po příjezdu do hotelu, jsme po 3 hodinách čekání na pokoj obdrželi hnusný, neuklizený pokoj (popelník byl plný cigaret, špinavá podlaha, povlečení po předchozích hostech, hnusná koupelna...), který absolutně neodpovídal 3 hvězdám. Když jsem se vrátil na recepci a seřval špatně-anglicky hovořící recepční, obdrželi jsme už lepší pokoj. Byl průměrný, ale šlo to. Pokojová služba fungovala výborně, každý den nám ustlali, uklidili a vyměnili ručníky.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Jedním slovem: HUMUS. Horší stravu jsem ve svém životě v žádném hotelu ještě nezažil. Už 20m od jídelny byl cítit hnusný pach, který zvyšoval intezitu přímo úměrně s tím, jak jsme se blížili k jídelně. Celkově bylo jídlo bez chuti. Velmi malý výběr. Nebojím se tvrdit, že mohlo za mé zažívací potíže.

SNÍDANĚ: Jediné co se dalo jíst byla míchaná vajíčka. Ostatní (šunka, salám, sýr, zelenina) bylo nepoživatelné. Největší blaf byly tamní párky, lepší se k nim nepřibližovat na méně jak metr. Marmelády se nejspíš vyráběli někdy poblíž litvínovské chemičky. Jogurt pravděpodobně zkažený. Müsli nedobré. Máslo bylo servírováno tím způsobem, že v jedné nádobě byla 2kg kostka másla, ze které si každý ulupoval nožem... Nakonec jsme byli nuceni koupit si nutelu a mléko v jednom ze supermarketů, snídaně přežívat na chlebu s nutelou a zapíjet to mlékem. Slušné all inclusive.

OBĚD a VEČEŘE: Jediné co nám vyloženě chutnalo byla pizza a hranolky, přičemž oba tyto pokrmy byly bohužel pouze jedenkrát za celý náš pobyt. Jinak se strava skládala z různých teplých jídel absolutně bez chuti, nečerstvé zeleniny, které byl navíc pouze velmi omezený výběr, a studených salátů typu vařená kolínka, nakrájený párek a zalité majonézou. K obědu byla sice podávána zmrzlina, ale většinou pouze jeden druh a navíc si ji lidi nabírali z plastových velkých krabic. Asi největším zklamáním však pro mě byla sladké jídla- deserty a ovoce. Všechno nabízené ovoce by se dalo shrnout dvěma slovy: suché pomeranče. Desert byla mísa hnusné hmoty, která se nedala nabrat žádným příborem, pravdou je, že obměňovali barvu a konzistenci této hmoty, chuť však nikoliv.

Zaplatili jsme si all inclusive, ale tuto službu jsme bohužel nemohli příliš využít. Svačiny byly v podobě oschlé bábovky a nedobré kávy. Co se týče nápojů, jediné pitelné věci byly voda a pivo. Jinak vše z postmixů (což by tak nevadilo, kdyby nápoje skutečně chutnaly tak, jak chutnat mají). Když požádáte o džus, obdržíte šťávu s vodou, víno se také čepuje z automatu (horší jsem ještě nikdy nepil btw).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

S pokojovou službou jsme byli spokojeni. Dále hotel nabízel animační programy- nemůžu posoudit jejich kvalitu, nezúčastňoval jsem se. Posilovna byla v dezolátním stavu, propocený koberec se skvrnami od čehosi a okolo poházené závaží na činky. Personál recepce byl k dispozici 24 hodin denně, což hodnotím pozitivně, recepce však nebyla klimatizovaná. Dva kulečníkové stoly měly už svá nejlepší léta za sebou, ale budiž. 2 bazény- jeden u hlavní budovy, blíže k moři, hraje zde hudba, rozměry cca 20x10m. Druhý bazén se nachází u vedlejší budovy, je sice asi 300m od pláže, ale je zde klidnější atmosféra. Rozměry cca 15x8m. Oba bazény byly ve skvělém stavu a bylo vidět, že je o ně dbáno.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

dbáno.

Vzdálenost od pokoje k moři dost záleží na tom, ve které části hotelu bydlíte. Pokud se pokoj nachází v hlavní budově, vzdálenost se pohybuje mezi 400-100m, pokud je pokoj ve vedlejší budově, je to ještě o něco víc. Pláž je písčitá, akorát u vstupu do moře je asi metrový pás kamenů. Moře je velmi špinavé, nejspíš kvůli počtu koupajících se lidí. Na pláži nenajdete žádné mušličky a v moři nejsou téměř žádní živočichové. K dispozici jsou lehátka a slunečníky zdarma, bohužel je jich poměrně nízký počet vzhledem ke kapacitě hotelu, atak dochází k tomu, že lidé vstávají v 5 ráno a "zabírají" si lehátka. Jedním z důvodů tohoto trapného zvyku je nejspíš již zmiňovaná klientela.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Supermarkety, taverny, restaurace, obchůdky, půjčovny aut, autobusové zastávky. Vše ok :)

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Bída...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání