Napsat recenzi

Dovolená bez jídla.

Recenze hotelu Yiassou Kriti Beach Hotel (ex Kavros Beach) *** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 590x
Recenze se líbila: 485 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená vcelku dobrá, když se nebudete stravovat ve zdejším zařízení, kde máte zaplaceno all inclusive !

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Na to, že to na Vás zkusí a ubytují Vás v "kobce" a ucházející pokoj si pak musíte vyhádat, tak dobrý. Podotýkám, že delegátka o tom ví ... ta nám totiž řekla, že to "oni" zkouší !!! Za koho teda kope, když zastupuje EximTours ??? Jestli máte na dovolené čas a nervy několikrát měnit pokoj, tak super. Nám konkrétně nabídli čtyři... Jednoduše zařízené i zapojené pokoje, např. fén na vysoušení vlasů byl zapojen opravdu originálně, ze zdi koukali z husího krku dva dráty a u ustřižené vidlice fénu taktéž, takže zkušeného řeckého elektrikáře nenapadlo nic jiného než to jen zamotat izolačkou....slušný !!!

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Jídlo - Totální propadák !!!

Tak o tomhle se raději ani nebudu rozepisovat, protože by to byl asi pětistránkový popis totálního hnusu, který ale naši severní sousedé v pohodě sjedou a ještě si jdou pro nášup. Mimochodem jejich chování je totálně nezařaditelné do žádné tabulky slušného chování...oni asi žádné nemají !!!!!!!!!!! Po první dnu pozření absolutně nestravitelných pomejí, jsem si tak neuvěřitelně rozhodil zažívání, že jsem se z toho dva dny léčil a to tak, že jsem chtěl navštívit i lékaře, ale pak zbytek dovolené jsem se stravoval mimo hotel a vše bylo v pohodě, akorát jsem se nemohl přiblížit na 50 m ke kuchyni, jinak bych vrhnul ! To asi stačí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení, no jestli se vybavením nazývá stolek, židle a postel, tak to vcelku jde. Funkční klimatizace byl bonus navíc. Fén jsem již zmiňoval a televizor s úhlopříčkou 7" ani neberu jako vybavení. Závodní jídelna je proti tomu hotel s 5 hvězdama. Abych jen nehaněl, zahrada je pěkná i hotel není špatně řešen, jen ti Řekové jsou čuňata, protože ten jejich odpad je tragický. Od záchoda, umyvadla a sprchy je to vše svedeno do jednoho místa, kde před toaletní mísou je mřížka, ze které při větším použití odpadu, vše opět vyteče do místnosti, asi si umíte představit, jak to tam asi vonělo... Personál jídelny s neustálým kyselým úsměvem - když byl svátek, jinak byl snad permanentně nas*raný. Dost dávaly nejevo, že je obtěžujeme. Jídlo - Totální propadák !!! Vyjímkou byli kluci v baru u bazénu, ti jediní to napravují. Jinak taky katastrofa.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Tak to je snad jediný, co se dá hodnotit aspoň trošku kladně, ikdyž nechápu, jak mohou nabízet na pláži volejbal, když hřiště bylo samej šutrák !!!! Sám jsem ho vyzkoušel a taky že hrůza. Moře jako takové super, kvůli tomu tam snad lidi jezdí, tedy aspoň né Poláci, protože ti si tu all inclusive poctivě odjídali a odpíjeli pouze u bazénu. Také bych měl zmítit poskytování zdarma lehátka a slunečníky, nepočítal jsem to přesně, ale kupříkladu stačí, že v hotelu je 300 lidí a lehátek je 50, tam se asi všichni nevejdou, nebo špatně počítám ???

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Mimo splašků a stoky kanálu, vytékajícího z kuchyně hotelu kamsi do křoví z rákosí, se není vlastně o čem zmiňovat. Silnici u hotelu vedoucí podél pobřeží Kréty uslyší každý a z druhé strany je zaplať Já, moře. Je to taková vesnice u moře, ale stačí pro ty, kteří nemají rádi rušná střediska. Dopručit mohu pouze tavernu u Gregorise, česká obsluha a dobré jídlo, jinde to není ono, blafy bez chuti.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Kdyby se česká cestovní společnost zamyslela nad tím, že hotel bude pouze pro Poláky, tak nebudu komentovat jídlo a je hotel vhodný pro kohokoliv. Jestli je to pro normální lidi s jídlem, tak bych to nedoporučil nikomu z mých známých, možná pouze nepříteli, protože umře hladem. Vhodné je to buď pro Poláky nebo pro pouze ubytované, kteří se budou stravovat mimo hotel, all inclusive tam zkrátka neumí !!!!! Zkažená i zelenina, bezezbytkové hospodářství, co se nesní dnes, sní se zítra, co se nesní zítra rozmixuje se a v omáčce se podá pozítří, zkrátka velký šajze !

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání