Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Hydramis Palace Beach Resort **** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 260x
Recenze se líbila: 128 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý den,

nemohu najít na webovkách CK ***, kam napsat recenzi a tak ji píši na jiné portály, či do mailu CK.

Od konce dubna 2021 jsme mely (5 bab z toho 3 puberťačky, matka a babička) vybraný hotel na Krétě Chanii na 11 dní a deset nocí. Hotel byl tří hvězdičkový, nebyly na něj dobré recenze, ale rozhodovala cena 18.500/os. za all inclusive v hlavní sezoně červenci, a také to, že byl přímo u písečné pláže, kvůli které do něj lidé pravděpodobně jezdili. Na špatné recenze jsme zvyklé, z naší zkušenosti to nikdy není tak horké, jezdíme k moři 2x do roka (až na ten minulý kovidový). Prostě jezdíme za ceny, kde nemůžeme čekat zlaté lustry a zatím se nám nikdy nestalo, že by ty některé "strašné recenze" odpovídaly opravdu takové katastrofě, co lidi popisovali. Vždy se nám s menšími zádrhely dovolená líbila. Ovšem tentokrát bylo těch recenzí špatných více. Jednalo se o tříhvězdičkový hotel na Krétě Feniniky Resort and Spa. Lidé psali, že měnili třeba 4x pokoj, protože v něm byla plíseň, a protože o nepěkných pokojích mluvila většina, byla jsem tentokrát opravdu vybavená Savem.

Den před odletem nám ale volala cestovní kancelář ***, že hotel je opravdu špatný, a že nám poslali do mailu možnou náhradu, jestli s tím souhlasíme. Pokud ne, budeme to řešit jinak. Hotel, který poslali, byl čtyřhvězdičkový, mnohem lepší ve všem prakticky, až na tu pláž, tady byla písčitá s kameny. Ale jediná seniorka, co jela s námi, moje maminka, řekla, že to asi zvládne a tak jsme souhlasily.

Od té chvíle nám začala opravdu krásná dovolená a my bychom za ni CK *** chtěly z celého srdce poděkovat. Protože se nebála si přidělat starosti a práci, a když viděla, že se služby v původním hotelu horší, tak nám nabídla hotel jiný a ještě k tomu mnohem lepší, který by nás normálně stál také mnohem více pěněz. Ale my jely za stejnou cenu!

Hotel Hydramis Palace byl nádherný, úplně čistý, v restauraci si člověk bral na KAŽDÉ jídlo novou roušku a rukavice, po každém desinfikovali stůl i židle, příbory byly na stole také zabalené v papírových sáčcích na jedno použití, stejně tak papírové ubrousky a ubrusy, vše se pokaždé měnilo. Pokoje každý den uklizené, prostě OPRAVDU MOC DĚKUJEME ZA ÚŽASNOU DOVOLENOU, kterou jste nám nabídli.

Moc jsme si to užily!!!!!

Ubytování  průměrně (5/5)

Pokoje jsou prostorné. My měly dva pokoje s výhledem do zahrady a i na moře pro pět lidí. Třílůžkový pokoj je stejný jako dvojlůžkový, ve kterém je místo postele gauč. V pokoji je trezor za poplatek, lednička, my měly vanu, sít proti komárům u balkónových dveří. Balkon je také prostorný. Vše čisté, každý den chodila uklízečka. Nechávaly jsme jí každý den euro a byla moc vděčná a milá a uměla anglicky, což většinou máme zkušenosti, že moc nerozumí. Toaletní papír nikdy nechyběl, ani mejdlíčka, šampon, gel.... Dokonce jsou k dispozici na pokoji ručníky NA PLÁŽ!!!! Není třeba s sebou vozit a uklízečka vždy ochotně vymění za nový.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Nemám co vytknout! Velmi chutná, každý si musí vybrat, pokaždé ryba či mořské plody, chobotnice, spousty salátů, masa, sladké...prostě hlady opravdu trpět nemůžete.

A k tomu perfektní služby číšníků, na nic jsme nečekaly. V době zvýšených hygienických norem jsme měly před vchodem do jídelny k dispozici pokaždé čistou roušku a rukavice, stačí jedna rukavice na nabírání jídla. Vše pak při odchodu z restaurace vyhazujete do k tomu určených košů. Pití Vám nosí personál, který se v tom vedru a rouškách opravdu nezastaví a STÍHÁ!!! na stolech vždy papírové jednorázové prostírání. kterém po každém mění a po každém desinfikují stoly i židle!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Úklid pokoje jak jsem psala super, všude čisto. Na hotelu je krámek, pokud si něco zapomenete, tak klasiku tam koupíte. Animátor je tam jeden a velmi příjemný, takový akorát, je akční, ale zase pochopí, pokud se nechcete akcí zúčastnit. Stíhá všechno. Dopoledne jsou šipky, agua aerobik, odpoledne vodní pólo, volejbal, večer vždy nějaký program, možná jsem na něco zapomněla...jo ping pong a můžete jít i do posilovny po objednání, vždy pustí jen jeden pokoj, kvůli opatřením.

Jediné, co bych vytkla, že bar u bazénu a zároveň pláže otevírá až v 11.00, snídaně je sice od 7.30 do 10.00, ale prostě když přijdete na pláž či k bazénu, je třeba mít s sebou vodu do té doby. Kávu si dáte až od těch 11.00. Ale dá se to přežít. Také nemají rádi, když jdete k baru a kape z vás voda, ale to se dá pochopit, tak jsme pak už vždy počkaly až oschneme, než jsme pro něco šly.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Tento hotel jako jeden z nemnoha v Řecku má slunečníky na pláži zdarma, což jsme velmi ocenily. Navíc máte na pokoji modré ručníky, které jsou určené k vodě, takže netřeba brát z Čech a jsou bez zálohy, zdarma. Lehátka jsou na písku, ale při vstupu do vody jsou větší kameny (velké oblázky, třeba 15cm) s pískem. Když jsme přijely, byly dva dny vlny, a to se opravdu do vody starší člověk či malé dítě přes kameny nedostane. Trochu jsem se zlekla kvůli mé mamince, seniorce, ale naštěstí další dny bylo moře minimálně půl dne vždy klidné jako Balaton, takže paráda, maminka se krásně vykoupala. Až pak zase poslední odletový den byly vlny. Takže si myslím přišel každý na své. V moři jsou trošku dál od břehu skály místy, tam se potápěly dcery. Lehátka jsme i v sezóně, v červenci vždy pro pět lidí měly bez problémů.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí je čisté, hotel je ale poměrně odlehlý, do nejbližších krámků je to tak deset až 15 min. pěšky. Tam si nakoupíte suvenýry a je tam i nabídka zájezdů a půjčení auta, motorky, kola, za dobré ceny, restaurace...jde se po silnici vedle té frekventované, takže sice auta tam projíždí, ale nic nebezpečného. Jen pak musíte přejít k obchůdkům tu frekventovanou silnici a ta nemá přechod, tak to je takový nedostatek.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

PECKA!!!!! Moc děkujeme CK ***, moc jsme si dovolenou užily!

Pokud nemusíte mít v okolí hotelu hned rušno a tavárničky a obchody a zvládnete kamenitější vstup do vody, tak není důvod proč nevybrat tento hotel.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání