Napsat recenzi

Villa Maria Gouves

Recenze hotelu Villa Maria *** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 3 380x
Recenze se líbila: 613 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vcelku příjemná dovolená pro ty, kto si nepotrpí na luxus. Nicméně jsme za ty peníze a all inclusive čekali alespoň avizovanou klimatizaci v ceně. Všechna čest mladým číšníkům ze Slovenska - profesionalita, ochota a příjemné jednání. Zbytek jsem se snažili zvládnout s nadhledem a užít si dolovenou.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Zařízení v pokojích nové, ale velmi skromné. KLIMATIZACE v tomto ročním období nevyhnutná, čekali jsme, že bude v ceně, ale delegátka nás upozornila, že tato nabídla platí jen pro hotel, kam jsme se chodili stravovat. Tedy 6 Euro za pokoj v ceně. Výměna ručníků a vynášení odpadků odbden, vcelku ušlo.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava dobrá, chodili jsme do 50m vzdáleného hotelu Afrodite Beach. Velmi příjemný slovensky mluvící číšníci. Nepříjemnost ale při vyřizování pásků all inclusive na recepci hotelu Afrodite Beach, kde na nás byl řecký recepční nepříjemný, důvod jsme nezjistili, naše delegátka ho uklidňovala....Tak nevím, příjdu na dovolenou, zaplatím si, neřeknu ani slovo a už někoho naštvu. Proti návštěvníkům z Anglie, Francie a Ruska jsme asi my Česi nezajímaví....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Majitel Villa Maria byl slušný starší pán příjemného vystupování, rovněž ukízecí personál příjemný a v pohodě.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Tady si musí každy vybrat sám. K hotelu patří malá zátoka, ideální pro ty, komu vyhovuje klidnější koupání, platí se 5 Euro za slunečník a 2 lehátka. Pravdou je, že voda v zátoce byla mírně zkalená, ale žádná hrůza to nebyla. Pro ty, kteří chtěji průzračnější moře je nutné posunout se na vedlejší pláž vzdálenou odhadem 800m. Tady však už nemůžete využívat služby all inclusive.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Kato Gouves je malá vesnička, Řekové si na extra úpravu okolí nepotrpí, takže klasika. Kdo vyhledává zelenou Krétu, tak má smůlu. Zelenější je východ Kréty. Jinak večer kolem moře pěkná promenáda, na konci promenády pěkný pravoslávný kostelíček. Spíše ale klidnější lokalita.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Rozhodli jsme se, že si dovolenou přes všechny "nesrovnalosti" užijeme. Tedy celkový spokojený dojem. Úžásný výlet na Knossos s český mluvící bezvadnou průvodkyní paní Štěrbovou, která se nám 100% věnovala.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 36
z 42 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání