Napsat recenzi

Kalia Beach Hotel

Recenze hotelu Kalia Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 720x
Recenze se líbila: 76 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V katalogu byl hotel inzerován jako čtyřhvězdičkový,tak to v žádném případě.Pláž je kousek dál od hotelu,ale rádi jsme si na ni došli.Jelikož je místo kousek od letiště,tak nám nad hlavou každých pět minut přeletělo letadlo.Ale na to se dá zvyknout.V okolí nic moc není,takže zapůjčení auta byla dobrá volba.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoj byl dostačující,čistý a fajn postele.Jen nám vadila společná matrace na manželské posteli.Jakmile se jeden pohnul,druhý se vzbudil.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Tak jídlo byla fakt hrůza.Byli jsme na 15ti denním pobytu a jídlo pořád stejné.Snídaně se dají přežít,ale pokud je stále stejný oběd a večeře,které se skládali z polotovarů,které nejíme ani v Česku,tak nezbývá než být na zelenině.V inclusive není celý den přístup k vodě.Takže pokud jdete na pláž,musíte si vodu koupit.Ti,co tráví dovolenou u bazénu,těm načepuje pití borec u baru.Jednoduše jídlo děs.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Spokojenost

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Přímo u hotelu pláž není.Vlevo od hotelu je veřejná pláž (asi 400 metrů)ovšem tam je otevřené moře,kde se koupat nedalo a vláda tam kromě dvou dnů červená vlajka.Druhá pláž je vpravo od hotelu ve stejné vzdálenosti.Ta byla super,jelikož je to zátoka,takže se dalo plavat.Deštník s lehátka za poplatek 6€.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Asi bych do tohohle hotelu už nejela.V okolí byly lepší.My jsme si dovolenou nenechali pokazit špatným jídlem.Ale víckrát už bych sem nemusela.Přitom,když jsme viděli,jaké jídlo nosí přes cestu do restaurace,tak jsme říkali-PROČ?Nezaplatili jsme dost?Připadali jsme si tam,jako popelnice.Tam se dá dát také ledacos.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání