Napsat recenzi

Kalia Beach

Recenze hotelu Kalia Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 754x
Recenze se líbila: 259 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Nedoporučuji - fotografie a informace velice zavádějící, k nejbližší pláži je to 300 až 500 metrů v závislosti na místě ubytování, stravování nedostačující, ubytování rozhodně neodpovídá 3 hvězdičkám.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Celý hotel tvoří komplex budov, kde se pokoje liší dle cestovní kanceláře, kde se zájezd pořizuje. Fotografie přirozeně znázorňují pouze ty nejlépe vypadající pokoje, ale že to bude až takový rozdíl, by člověk neřekl. Pokud cestujete s cestovní kanceláří vtt, budete ubytování do nejhorších a nejvzdálenějších pokojů. Během našeho pobytu například upadla ubytovaným nad námi příčka zábradlí na balkóně, vyhořelá žárovka nikoho z personálu netrápila, zásuvky byly v otřesném stavu. Dále po celou dobu pobytu nás doprovázel intenzivní psí štěkot v průběhu celého dne, začínající brzo ráno. Další, ale méně rušivý element tvořila letadla zahajující přistávání, která prolétala poměrně nízko.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Ubohý a stále opakující se výběr, snídaně dokonce stále stejné. Od nejvzdálenějších pokojů je vzdálenost k jídelně 250 metrů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Klimatizace, sejf na pokoji za příplatek. Obsluha až na výjimky nepříjemná. V pokoji se uklízí 6x týdně včetně výměn povlečení.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Dvě hlavní pláže - nalevo přibližně 500 metrová písečná pláž a nalevo 50 metrová ohraničená pláž (menší vlny). Zbytek pláží je kamenitých (10 cm a vetší kameny) a poměrně nebezpečných v obdobích zvýšených vln, které jsou zde velmi časté. Velkou většinu zabírají lehátka a slunečníky, za které se musí platit. U popisů hotelu se uvádí vzdálenosti v rozmezí 20 - 190 metrů, to by platilo možná na již zmíněnou kamenitou pláž a to pouze přímo od jídelny, která je od ní oddělena komunikací a několika desítkami metrů. K písčité pláži je to minimálně 300 metrů od nejbližších pokojů, od těch vzdálenějších je to 500 metrů.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Ve městě je pouze jedna ulička s obchody, jinak žádné zajímavosti. Ve vzdálenosti cca 2 km je akvárium.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Rozhodně nedoporučuji, za stejnou cenu lze nalézt mnohem lepší zájezd.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pavla Doupalová: Nesouhlasím - 25. 8. 2018 10:37

Dobrý den, právě jsme v polovině 12denního pobytu. Jsme tedy velmi spokojeni jak se stravou (výběr pestrý,i když je něco denně,tak jiné se obměňujea stále doplňují!),tak s ubytováním,śužbami i okolím. Když jste blízko letiště, lze očekávat letový provoz.jinak si vyberte lokalitu přes celý ostrov jízdy busem třeba přes 3hodiny(bus zajíždí do více destinací cestou) a tam žádná letadla nebudou! Štěkajicího psa,stejně jako hlučné klienty CK neovlivní.Personál pouze milý,ochotný,usměvavý.Pokoje čisté,uklízené denně mimo nedělu.Vzdálenosti tedy tak hrozné nejsou.Ani nejvzdálenější pokoje nejsou neschůdné,možná jen nemáte rád víc kroků..Tím,že na pláž chodíme vždy z jídelny,je to kousíček...Vybrali jsme si placená lehátka 4€/os/den s lahví vody, zcela klidné moře s pozvolným vstupem,wifi,čistá WC a sprchy... hned vedle veřejná pláž plus placená lehátka a moře s vlnami,což je na Krétě časté,písčitá a pozvolná pláž.Na hlavní ulici je pár krámkú,vedou ovšem kolmé ulice,kde jsou další a další a supermarkety a lékárna.cca900m od hotelu do prava je krásný kostelík Sv.Konstantina a Heleny,na druhou stranu od hotelu a směr do vnitrozemí cca do 30 min pohodlné chůze podél obchůdků a ubytování další kostelík sv.proroka Éliáše (rekonstrukce)...dá se najít,kam se projít. Ovšem, je to o tom,co od dovolené očekáváme.. Takže mám zcela jiný názor než Vy.. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání