Napsat recenzi

Jednou a nikdy více.

Recenze hotelu Gouves Water Park Holiday Resort **** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 564x
Recenze se líbila: 417 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tato dovolená rozhodně není pro mladé páry. Není zde takřka nic z toho jak si dovolenou představují mladí lidé. Hotel je plný malých dětí a to i úplných miminek. Všude lítají, řvou,skačou do bazénu... strkají do lidí. Okolí hotelu nezajímavé, připadali jsme si jako někde na vesnici a ne na dovolené za 41 tisíc.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoje CK ***** jsou umístněné velmi vzadu v rámci hotelového komplexu. Budova vypadá jako zachovalá ubytovna. Dvoulůžkové pokoje jsou umístněny v přízemí. Pokoj je vybaven standartně, manželská postel, noční stolek, stůl, TV, fén, zrcadlo, skříň. Koupelna je malá dva lidé se sotva vyhnou. V dnešní době se stále odhazuje toaletní papír do koše hned vedle WC. Podle mě by měl být tedy záchod oddělen od vany. Náš pokoj v přízemí měl terasu na které byl stolík a dvě zašlé plastové židle. Nutno podotknout, že po odhrnutí závěsu jsme byli s přítelem jak ve výkladní skříni..vůbec žádné soukromí.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Stravě dávám jediné plus, ta byla na celém našem 12ti denním pobytu nejlepší ze všech dovolených které jsme prožili. Tento fakt ale zkazila přeplněná jídelna, kdy si člověk něměl kam sednou a pak čekal u neuklizeného stolu na obsuhu abu mu ho uklidila a on si mohl sednout. Jídlo stále doplňovali. Malé děti lítali mezi talíři, předbíhali naprostá nevychovanost ze strany rodičů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Nutno pochválit obsluhu ve Sportbaru, zde se mladý čištík mohl přetrhnout. U baru u bazénu už to taková sláva nebyla, večer nebyli ochotni nalít více jak dva malé kelímky piva na jednu osobu. Po příjezdu na hotel, nepříjemná recepční přesto že jsme čekali na pokoj přes 4 hodiny nebyla ochotna nám vydat klíč. Když přijela Ruská klientela to se mohla přetrhnout a klíčky podávala během 2 minutek, to jsme si pak museli dupnout a klíče hned dostaly.

Animátoři se snaží, ale nikoho nepřemlouvají a aquaerobic nestojí za nic. Kdo je zvyklí na akci a srandu jakou nabízejí v Africe ničeho se nedočká.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž jsme měli 5 minut chůze po rušné silnici, pláže jsou přeplněné placenými lehátky. Jediné místo pro položení si osušky na pláži je kdesi v rohu...po zhlédnutí jsme uznali že to je jak pro "SOCKY" tak si za lehátka 5euro každý den platili. Na pláži žádný bar není.. pláž je úzká, moře čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu představuje dovolenou na samatě. Nikde nic není, použe ulice které může mít tak 500 metrů s obchůdky během půl hodiny vše projdete. Není kde si sednou na pořádný drink, kávu.. disco, zábava pro dospělé žádná.

Absolvovali jsme výlet do Aquária - pěšky tak dojdete během 20 minut a pro studenty je vstupné 6 euro. Nechápu cenu cestovní kanceláře *****která tento samý výlet nabízí za 40 euro. Paní delegátka je vyvoňená, přešminkovaná a ukecaná paní, pokud s ní řešíte problém už tak nápomocna není. Propaguje výlety od cestovky a jinou radu nedá. Pronájem auta se dá pořídit za poloviční ceny pozor na to.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem z dovolené? My si s přítetlem dovolenou zařídili tak abychom si to užili, ale rozhodně to nebude zážitek na celý život jako dovolená v Tunisu na Djerbě. Tento hotel kromě výborné stravy bych nedopuručovala. Už z toho důvodu že nápor turistů v hlavní sezóně nestíhají a děti jsou opravdu nesnesitelné. PRO MLADÝ PÁR - vyhozených 41 tisíc z okna. Nic méně ani CK nás neinformovala o tom že se jedná o rodinný hotel a městečko Gouves není městečko ale vesnička :D

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání