Napsat recenzi

Hotel Gouves Water park - hotel vhodný pro rodiny s dětmi

Recenze hotelu Gouves Water Park Holiday Resort **** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 577x
Recenze se líbila: 403 čtenářům
Fotografie: 36
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pobřeží cestou do městečka pobřeží cestou do městečka
  • západ slunce u malého přístavu západ slunce u malého přístavu
  • náš kousek pláže náš kousek pláže
  • vláček, který vás proveze po Gouves vláček, který vás proveze po Gouves
  • výlet lodí s koupáním výlet lodí s koupáním
  • večeře v partnerské restauraci Smile na pobřeží, jídlo je jednou za pobyt zdarma, pití se platí. Vařili výborně a je zde moc hezká herna pro děti. večeře v partnerské restauraci Smile na pobřeží, jídlo je jednou za pobyt zdarma, pití se platí. Vařili výborně a je zde moc hezká herna pro děti.
  • hotelový bazén hotelový bazén

Hotel i celková dovolená se nám velmi líbila. Delegátka se nám přišla představit hned první den a v hotelu prý bývá celkem často. My ji ale nepotřebovali, takže jsme ji ani nevyhledávali. Animátoři pořádali každý večer nějaký program (fakír show, diskotéky,...).

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Bydleli jsme v rodinném pokoji s oddělenými ložnicemi. Pokoje byly klimatizované, prostorné a čisté. Pro dítě byla připravena klasická cestovní postýlka. Úklid probíhal každý den. Koupelna byla malinká, ale naprosto dostačující ( malá vana, záchod, umyvadlo). V každém pokoji jsme měli televizi, kterou jsme však vůbec nevyužili. V jednom pokoji byla i malá lednička. S ubytováním jsme byli velmi spokojeni.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Jídlo bylo opravdu výborné. Byli jsme na 8 dní a vždy jsme si vybrali. I naše skoro dvouletá dcera si pochutnala. Pití jsme si mohli v celém areálu čepovat sami. Na mě byly limonády dost sladké, takže jsme si kupovali 1,5 l lahve s vodou a ředili si je. Personál v hotelové restauraci se nezastaví. Neustále sklízí použíté nádobí, doplňují jídlo a při tom se usmívají. Při každém jídle se za hosty zastaví manažer, který je pozdraví a zjišťuje, zda je vše v pořádku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je výborně vybavený pro děti. V restauraci dostatek dětských židliček, klouzačky, brouzdaliště, houpačky, děti se opravdu zabaví. Přímo v areálu je půjčovna aut a motorek. Personál milý a stále usměvavý. Nikde neni problém se domluvit anglicky.

Hotel má několik bazénů (s tobogány, u hlavního baru, a 3 kaskádovitě propojené pro děti).

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláže je cca 5 minut od hotelu. Můžete si zaplatit lehátka a slunečník. My jsme si koupili svůj malý slunečník a vozili jsme si ho s sebou. Pláž je písečná s pozvolným vstupem do moře. Často jsme měli celkem velké vlny a dost foukalo. Moře bylo krásně čisté a celkem teplé.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V blízkém okolí hotelu jsou zahrady a soukromé domy. Jedna ze zahrad je neudržovaná, ale vůbec nám to nevadilo.

Vše potřebné můžete nakoupit v blízkých obchůdcích. Každý večer jsme chodili po pobřeží na procházky.

Asi 30 minut pěšky po pobřeží je Cretaquarium. Lze pohodlně dojít pěšky, CK výlet nabízela za nehoráznou cenu.

V okolí hotelu je také hodně míst, kde lze zakoupit různé výlety. My jsme byli na krátké plavbě lodí.

U pláže můžete nastoupit do mini vláčku, který vás proveze po Gouves.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

S dovolenou jsme byli moc spokojeni, velmi se nám líbilo ubytování i celkové prostředí hotelu. Nedoporučuji lidem, kteří nemají trpělivost s malými dětmi. Hotel jich byl opravdu plný. Je vidět, že ho vyhledávají především rodiny s dětmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání